- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.461
Ya mucize ışte allahin işi ya bende 3 düşük oldu busefer insallh rabbim nasıp eder şimdilik iiAllah razi olsun canim. İlki baya zahmetli olmustu tup bebek ile hamile kaldim. İkincisi supriz oldu beklenmedik anda..
Dogum gunum bugun:)
Aa yeni yaşın huzurlu mutlu sağlıklı olsun canımDogum gunum bugun:)
Ozeldem yazarmsin tatlim bisey konusacagim
Sagol tatlim.Aa yeni yaşın huzurlu mutlu sağlıklı olsun canım
İnşallah.. Dikkat et kendineYa mucize ışte allahin işi ya bende 3 düşük oldu busefer insallh rabbim nasıp eder şimdilik ii
Aynen canım dikkat ediyom bulantilar var baya sende oluyor mu ekmek bile zor arada kokuyorİnşallah.. Dikkat et kendine
Ben hic hamile oldugumu bilemedim ki.. Ne kusma ne bulanti. Ara sira oldu ilk haftalarda ama çok rahatsız edici değildiAynen canım dikkat ediyom bulantilar var baya sende oluyor mu ekmek bile zor arada kokuyor
Ben otekilerde bilmedim bulantı bunda yaşadım 8 buçuk haftalık acıktım ama mutfakda bisi yapasim yokBen hic hamile oldugumu bilemedim ki.. Ne kusma ne bulanti. Ara sira oldu ilk haftalarda ama çok rahatsız edici değildi
Ilk zamanlar iştah kaybi oluyo ama geçer zamanla. Kucağına aldığında herşey unutuluyor :)Ben otekilerde bilmedim bulantı bunda yaşadım 8 buçuk haftalık acıktım ama mutfakda bisi yapasim yok
Bazi kisiler yemezsen düşer sole bole korktum doktora dedim sen takma dedi öle bisi olsa bebegi goremem anneden besleniyor o sen halsiz kalirsin dedi sadeceIlk zamanlar iştah kaybi oluyo ama geçer zamanla. Kucağına aldığında herşey unutuluyor :)
Bende çorba ıctim zorla uZandım canım bulaniyor mideSabah 7 den beri ayaktayim cnm aksama arkadaslar ggelicek hazirlik yapiyorummm
Sen ne yapiyorsun?
O bazi kişiler herşeyi çok bilen insanlar. Onlar sayesinde hic doktora gerek kalmıyor masallahlari varBazi kisiler yemezsen düşer sole bole korktum doktora dedim sen takma dedi öle bisi olsa bebegi goremem anneden besleniyor o sen halsiz kalirsin dedi sadece
Aynen vallahi doktorda öle dediO bazi kişiler herşeyi çok bilen insanlar. Onlar sayesinde hic doktora gerek kalmıyor masallahlari var
Bugün kötü oldum canım kalkınca ogruyom biside yok çorba içip uzandım oda cikacak yer ariyor bisi yok bide karışık. Sen napiyon nasılsın canımBulanti var mi canim??
Nasil gidiyor?
Bugün kötü oldum canım kalkınca ogruyom biside yok çorba içip uzandım oda cikacak yer ariyor bisi yok bide karışık. Sen napiyon nasılsın canım
O kadar koca kari uydurmaları var ki.. Benim kayinvalide de eski toprak çok cahilce şeylere inanir:)Aynen vallahi doktorda öle dedi
Galiba canım zor geciyor geçecek insallh afiyet olsun: )Senin bunyenden dolayi demek ki canim insallah kolayca atlatirsin.
Ben de bir seyler tikiniyorum :))
Aynen vallahi :)O kadar koca kari uydurmaları var ki.. Benim kayinvalide de eski toprak çok cahilce şeylere inanir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?