- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.421
Havalar ii derken bozuldu bare bu ay kar yağsa bitse:)Sende yaptığım kabak m
Afiyet şeker olsun cnm yarasın sana da bebisede ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havalar ii derken bozuldu bare bu ay kar yağsa bitse:)Sende yaptığım kabak m
Afiyet şeker olsun cnm yarasın sana da bebisede ..
Aynen cnm yağar insallah severim karı..Havalar ii derken bozuldu bare bu ay kar yağsa bitse:)
Ben pek soguk sevmem ama karında yeri ayrı senin cocuk nasıl bakalımAynen cnm yağar insallah severim karı..
Benim kız yeni yeni yürümeye başladı cnm iyi şükürler olsun..!Ben pek soguk sevmem ama karında yeri ayrı senin cocuk nasıl bakalım
Oh maşallah sağ salim yürür ayaklanirBenim kız yeni yeni yürümeye başladı cnm iyi şükürler olsun..!
Sağol teyzesi...!!Oh maşallah sağ salim yürür ayaklanir
Şeker kız yirim yanaklardan bura iyi geliyor merak ediyor insan ne yapiyorlar acaba diye:) bende bu süreçte pek konu da acamiyom sürekli olamayınca topik ilerlemiyor ben yokken:)Keske tek kurtulamadigim sen olsan Balli Anne Tatli Anne :))
Adini bey koydun ben çok dusunuyon hep kiz erkek:))Sağol teyzesi...!!
Firinda böregim var sedayi uyuttum su yu uyutmaya calisiyorum bi yandan dua ediyorum börek yanmasin diye
Himmm eline sağlık miss bende uzandım yemekleri yapıp maşallah neyli yaptinFirinda böregim var sedayi uyuttum su yu uyutmaya calisiyorum bi yandan dua ediyorum börek yanmasin diye
Tatlim sen nasilsin
Ispanaklo canim:)Himmm eline sağlık miss bende uzandım yemekleri yapıp maşallah neyli yaptin
Oh mis borekler falan afiyet olsuuuun :))Firinda böregim var sedayi uyuttum su yu uyutmaya calisiyorum bi yandan dua ediyorum börek yanmasin diye
Tatlim sen nasilsin
Oh maşallah allah razı olsun canım ellerine sağlık:)Ispanaklo canim:)
Buyur gel yiyek beraber
Sagol cmOh maşallah allah razı olsun canım ellerine sağlık:)