- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.441
Aleyküm selam canım yorma bukadar kendini hamilesin sen dinlen artıkSelam kızlar bugün sunumum çok iyi geçti.
Ancak yorgunum
Cuma günü yine sunumum var..
Yoruldum açıkçası
Aleyküm selam canım yorma bukadar kendini hamilesin sen dinlen artık
Yavaş yavaş yap canım hayırlı olsun bebeğin...Yapcak bişey yok kuzum
Mecburen ders icin
Anladim yinede dikkat et fazla yorma kendiniYapcak bişey yok kuzum
Mecburen ders icin
Teşekkür ederimm..Yavaş yavaş yap canım hayırlı olsun bebeğin...
Senin varmi bebis :)Oh masalalh afiyet olsun canimm
Çocuklar öle vaktin onla oluyor me güzel
Suan hamileyim hayırlısı nasıp ederse rabbim canımSenin varmi bebis :)
Günaydın canım hayırlı sabahlar ❤ hosgeldinnGünaydınlar.. Hayırlı gunler dilerim :)
Hoşbuldum canım tesekkur ederim nasılsın? Hayırlı olsun gebeliğin Allah tamamına erdirsin inşaAllah..Günaydın canım hayırlı sabahlar ❤ hosgeldinn
Aminn şükür iyi canım seninde hayırlı olsun canım ilk gebelik miHoşbuldum canım tesekkur ederim nasılsın? Hayırlı olsun gebeliğin Allah tamamına erdirsin inşaAllah..
Buldum hemen ilk günden cok sükür gezmeye de zamanimiz olduBuldun mu abiye
Hosbuldummm cnm nasilsin??Hoşgeldin balimmmm
Esim öglenci bu hafta kendi kafama göre takiliyorumNapiyonuz nasılsınız kızlar ne yemek yaptiniz neler ediyonuz
Teşekkür ederim.. Ikinci gebeliğim :) 2,5 yaşında bi oğlum varAminn şükür iyi canım seninde hayırlı olsun canım ilk gebelik mi
Oh maşallah allah bağışlasin benimde ilk inşallahTeşekkür ederim.. Ikinci gebeliğim :) 2,5 yaşında bi oğlum var
Aleyküm selam canimmmSelamlarrr..!!
Allah razi olsun canim. İlki baya zahmetli olmustu tup bebek ile hamile kaldim. İkincisi supriz oldu beklenmedik anda..Oh maşallah allah bağışlasin benimde ilk inşallah
Aleykum Selam ben de simdi gördüm selamı kusura bakma arkadaşım :)Selamlarrr..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?