- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.241
Floweroflife eccuk sohbet edek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kapalıym :)
Sorun yok ozaman deseneEşim görüyor bi tek :)
Türkiyede doktora gitmek istiyorum bu konu hskkindaAynen ya ev de bi ekimlik sac var dökülüyor bizimkide bıktı çare bulamdik
3-4 yil boyamadigin zamna ancak kendi rengine donuyormus sanirimBende hep boyamıcam diyorum ama duramıyorum ama kararlıyım
Allah daim etsin insallahAynen canım ama ben daha ekimde kapandım
Sorun yok ozaman desene
Türkiyede doktora gitmek istiyorum bu konu hskkinda
Edicemmmm motive ettin beni kizdevam et ben de ara verdim iyilesince baslayim
3-4 yil boyamadigin zamna ancak kendi rengine donuyormus sanirim
ama ben gulizar rengini sevdim gidiyorum tenimin rengini actiemaya tutmayin beni:))
Erkek milleti degil miiYok canım bu akşam farketmedi bile kısalıgını
Allah daim etsin insallah
sevindimmm:))Edicemmmm motive ettin beni kiz
kina yapsan nasil olur cok mu kiziil olur o daO zaman boyamam ama daha şimdiden beyazlarım var aralarda
Kardesim de bikac senedir kapali diyor ki cok fark olmuyormus öyle de terliyorsun böyle de terliyorsun diyoeİnşallah su an hava soğuk sorun yok ama yazın napacam bilmiyorum bakalım
Erkek milleti degil mii
Gerci benimki hemen fark ediyor eee nede olsa 4 abla 1 anne ve 1 halayla büyüdü
sevindimmm:))
ben geceden yaglayip boneyle 1-2 saat bekletip yikayinca sabah saclarimi görünce cokk sevinirdim acayip canlaniyo:)
kina yapsan nasil olur cok mu kiziil olur o da
sevindimmm:))
ben geceden yaglayip boneyle 1-2 saat bekletip yikayinca sabah saclarimi görünce cokk sevinirdim acayip canlaniyo:)
kina yapsan nasil olur cok mu kiziil olur o da
su emijiyi koyuyonya müzik çalsa da oynasam diyorum:))))Sanki hemen uzamis parlamis gibi oluyor dimii
Cok sinir bozucu dimiiOoo maşallah:) bizimki önemsemez ondan of ne farkediyo ben seni dış güzelliğin için sevmedim diyo
ben de sari boyuyorum:)İlk başta yaptıgım kınaydı o da çok berbat her yere çıkıyo rengi bıktım. Kızıl kullandım baya amaa sarıcıyım sanırım
Kardesim de bikac senedir kapali diyor ki cok fark olmuyormus öyle de terliyorsun böyle de terliyorsun diyoe
yeni mi kapandin?Bi de ben normalde boğazlı kazak bile giymem boynumun terlemesindn nefret ederm inşallah kolaylıgını verir