- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.281
mevsimler de degisti zaten kupkuru ayaz var insan kar yok donuyoruz yazinda yapis yapis oluyoruz.Ben çıkardım da normalde açıkken de tişörtle bile çok terlerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mevsimler de degisti zaten kupkuru ayaz var insan kar yok donuyoruz yazinda yapis yapis oluyoruz.Ben çıkardım da normalde açıkken de tişörtle bile çok terlerdim
mevsimler de degisti zaten kupkuru ayaz var insan kar yok donuyoruz yazinda yapis yapis oluyoruz.
ya ben de olcam bi ayaa 28:)Alerjim yok dedigim gibi kücükken de cok yakardi anneannem sacima kina.. ne bileyim gitmedim gerek duymadim
Ben 28 yasindayim
30'a dogru gidiyoruz deseneya ben de olcam bi ayaa 28:)
kotu biaey olmasinda
altin yaslar miydi:))30'a dogru gidiyoruz desene
Anam
Ayrilamiyorum sizden
Burada daha saat 23:15 yoruldum bugün cnm temizlik hazirlik derken.. gervi yataga girsem uyuyamam hemen azcik daha takilayim sizinle de nereye kalkiyoruz gece hayatina akim mialtin yaslar miydi:))
ayrilma nereye gidiiyon tavuk gibim uyunurmu saat 2 ye gelirkenn:))) zaten birszdan sabah olcak biz nappioz burda:) kakin gidelm:))))
ben koltuktan kalkabilirsem yataga atcam kendimi:)Burada daha saat 23:15 yoruldum bugün cnm temizlik hazirlik derken.. gervi yataga girsem uyuyamam hemen azcik daha takilayim sizinle de nereye kalkiyoruz gece hayatina akim mi
Valla bende koltuktayim gel beraber kk da takilalim cikolata falan atistiririzben koltuktan kalkabilirsem yataga atcam kendimi:)
amaa gece hayati da olaaar kalk kalk giyin süsleen almaya geliyom )
Arkadaslar uykuya gitti sanirimben koltuktan kalkabilirsem yataga atcam kendimi:)
amaa gece hayati da olaaar kalk kalk giyin süsleen almaya geliyom )
cikolata demaaa demaaa yiyemiyorum kac gindur((Valla bende koltuktayim gel beraber kk da takilalim cikolata falan atistiririz
bizi toplayop kactilar:))Arkadaslar uykuya gitti sanirim
Tm demiyorummm cay yaparimmm ozamancikolata demaaa demaaa yiyemiyorum kac gindur((
Alamanyadayimbizi toplayop kactilar:))
sen nerdesin saat farki var?
icine karabiber de at, babaannem gibi:)Tm demiyorummm cay yaparimmm ozaman
Tm olur atarimicine karabiber de at, babaannem gibi:)
bogazlarim yumusasin
anaaa her yeni tanistigim alamanci:))Alamanyadayim
Yarindan itibaren 5 gün ISTANBUL
ahah klip canlandi gözumde ne dinlerdik yaa ex askim serdaarr gittin evlendin elin memleketlisiylenTm olur atarim
Karabiberim vur kadehlere
Buyur gell sen bana gezmek de heryeri gezdiririmanaaa her yeni tanistigim alamanci:))
beni de götürrr :)
gezip gelem ama kalmayem
Ünlüler evlense ne olur ki zaten bikac sene sonra bosaniyorlar..ahah klip canlandi gözumde ne dinlerdik yaa ex askim serdaarr gittin evlendin elin memleketlisiylen