- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.221
Senin hamilelikten olabilir demir eksikligi vsrmi?Benimde su gibi akiyor kalin saç ama baya hattinden fazla akiyor doktor arkaya tarama sürekli sıkma bide arkaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin hamilelikten olabilir demir eksikligi vsrmi?Benimde su gibi akiyor kalin saç ama baya hattinden fazla akiyor doktor arkaya tarama sürekli sıkma bide arkaya
Boyama ozaman cnm ya birak sagligina kavussun ve dinlensin sacin.
Dökülme varsa zaten en büyük sorun o
A nen doktora danismadan bisey yapmamak lazim.bunu doktora sormak lazim canim riske de atilmaz simdi
kimyasak sonucta bi zarar verirse kötü
kahveler nerde:)
ben ilk siyah boyadim cok isterdim saclarim acik renk degil de kopkoyu olsun diey:)Bide kendi rengim güneşte falan rengi açılınca zemin kahve aralarda sarı tonları olurdu.. Ah ah
Nasil olduuu
Benim 4 senedir bitmedi hamile olmadan öncede yazdı ama fayda yok ilaç sprey malesefSenin hamilelikten olabilir demir eksikligi vsrmi?
Sagolasinnn cnmSeni biliyokk ellam afiyet olsun yarasinnnn:))))
Ya tabiki kökü gücsüz oldumu dökülür bende de öyle. Bazen agliyorum dusta resmen hissediyorum sacimin nasil sirtimdan indiginiAma boyamadan da dökülüyo yapısı güçsüz boyayla pek bağdaştırmıyorum ama özüme döneyim
ben hamilelikte sucuk yemenin zararli olduguni diyunca cok sasirmistimA nen doktora danismadan bisey yapmamak lazim.
ben ilk siyah boyadim cok isterdim saclarim acik renk degil de kopkoyu olsun diey:)
sonra baktimki siyah is degil bana yakisti ama akiyo
ardindan karamel yaptkm yillardir devam
simdi neden parlamiyor?
Bende kokusu midemi bulandiriyor artıkben hamilelikte sucuk yemenin zararli olduguni diyunca cok sasirmistim
en iyisi aklina gelen herseyi soralim:) ne icin okumuslar o kadar yil demi:)
Sagolasinnn cnm
Ya tabiki kökü gücsüz oldumu dökülür bende de öyle. Bazen agliyorum dusta resmen hissediyorum sacimin nasil sirtimdan indigini
zeytinyagi sür sacina beklet 1-2 saat yikaSagolasinnn cnm
Ya tabiki kökü gücsüz oldumu dökülür bende de öyle. Bazen agliyorum dusta resmen hissediyorum sacimin nasil sirtimdan indigini
Hshsha güzel olmustur güzelllOmuzlarıma kadar kestim zaten kötü de olsa sorun yok
Nedir bizim saclarimizdan cektigimiz be insallah düzelir dökülmesin yeter yani uzamasina gerek yokBenim 4 senedir bitmedi hamile olmadan öncede yazdı ama fayda yok ilaç sprey malesef
Hshsha güzel olmustur güzelll
Nedir bizim saclarimizdan cektigimiz be insallah düzelir dökülmesin yeter yani uzamasina gerek yok
Aynen ya ev de bi ekimlik sac var dökülüyor bizimkide bıktı çare bulamdikHshsha güzel olmustur güzelll
Nedir bizim saclarimizdan cektigimiz be insallah düzelir dökülmesin yeter yani uzamasina gerek yok
benim rengim de cok farkli hatta bazen boyamayim diyoeum ama cook yavas uzuyo sacalrim duramiyormÇünkü üst üste çok boyadım 3 yıldır artık boya aksa da alttan önceki renk çıkıyo
sevdigin seyleri ye canim kusmaBende kokusu midemi bulandiriyor artık
Yapiyorum bunu aksam yatmadan önce masaj yaparak sürüyorum sabah yikiyorum düzenli yaptigimda cok iyi geliyozeytinyagi sür sacina beklet 1-2 saat yika
bunu biraz düzenli yap sacini besler
saca fatdali olan gidalari arastir onlardan ye yesil mervimek cok faydaliymis
benim rengim de cok farkli hatta bazen boyamayim diyoeum ama cook yavas uzuyo sacalrim duramiyorm
boya eninde sonunda zara veriyo iste
sevdigin seyleri ye canim kusma
devam et ben de ara verdim iyilesince baslayimYapiyorum bunu aksam yatmadan önce masaj yaparak sürüyorum sabah yikiyorum düzenli yaptigimda cok iyi geliyo