- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.201
hürrem rengi gibiGüliz ayla rengi diye çıkar yakında:)
bu rengi hep görüyorum genclerde:) ama bu kadina baya baya yaksmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürrem rengi gibiGüliz ayla rengi diye çıkar yakında:)
Aynen canımhürrem rengi gibi
bu rengi hep görüyorum genclerde:) ama bu kadina baya baya yaksmis
hürrem cikinca onun sac rengi de moda olmustu yaAynen canım
sen biyama zaten hamilesin ardindan emzireceksin ooo :)
hürrem cikinca onun sac rengi de moda olmustu ya
herkes kosa kosa kuafirlere gitti hürrem rengi istiyorum diye
onun gibi olur dedim:)
valla ben tam olarak bilmiyorum yengem hamileyken ilk kkontorle gittiginde doktor sacini boyama demisDiplerine gelmedigi sürece bi sakincasi yok diye biliyorum
Canim kahve istedi de bu saatte icersem uyumakta zorluk cekerim
Coook hosuma gidiyor acik kahve yada kahve tonlari ama ben malesef boyatmaya korkuyorum sacim cok ince ve cok azDüzelttim mesajı yanlış anlamışım:) benim kendi rengim açık kahve
Bennde öyle biliyordum sonra biri defdi bana dibine gelmedigi sürece sorun olmuyor diye..valla ben tam olarak bilmiyorum yengem hamileyken ilk kkontorle gittiginde doktor sacini boyama demis
belki dönemleri vardir yahut dibi gibi bilemmiyorum
Coook hosuma gidiyor acik kahve yada kahve tonlari ama ben malesef boyatmaya korkuyorum sacim cok ince ve cok az
Risk almiyim en iyisi bugün koca bardak ictim zatenSütlü yap canım
:) :)Düzelttim mesajı yanlış anlamışım:) benim kendi rengim açık kahve
Boyama ozaman cnm ya birak sagligina kavussun ve dinlensin sacin.Benimde ince telli ve dökülüyo eşimde boyama diyor
Nasil olduuuBugün bi çılgınlık yaptım saçımı kendim kestim
:) :)
dogal sacc cok severim benim saclarim da kahve ama biyuyorum ben seviyorum bu tonu:)
Benimde su gibi akiyor kalin saç ama baya hattinden fazla akiyor doktor arkaya tarama sürekli sıkma bide arkayaBenimde ince telli ve dökülüyo eşimde boyama diyor
bunu doktora sormak lazim canim riske de atilmaz simdiBennde öyle biliyordum sonra biri defdi bana dibine gelmedigi sürece sorun olmuyor diye..