- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Galiba ilkleri yasiycam desenehormonlsr uyumaya yonelik olur ama senin ki ters istikamette yol aliyor
belkide :)Galiba ilkleri yasiycam desene
Ee sen niye uyumadin kuzm naptin bugün bakembelkide :)
ne yapim ya hatirlamiyorum :/ suan da cocuk hava yapiyor bu oksurukten de biktikEe sen niye uyumadin kuzm naptin bugün bakem
Alla alla geçmiş olsun neden yeni olan bisimi bayadirmi varne yapim ya hatirlamiyorum :/ suan da cocuk hava yapiyor bu oksurukten de biktik
İnşallah tutunur canımTabiq yaa bi alaydim yavrumu meleğimi busefer tutunur inşallah teyzesi senin varmi canım
Canım ben calisiyorum. Bir de küçük bebişim var 9 buçuk aylık.. Annemden oğlumu alıp eve gelince de zaten; yemek, tertip, yedikten sonra bulasik vs. gün bitti... Cocuk uyudu mu bir de banyo yaparim ancak.. Rutinim bu.. Çok şükür herşey için..selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisimstres yapmayın bana hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Bize Günaydın yokmu
Bize Günaydın yokmu
Aminnn canım benimHepinize günaydın canım benimhayırlı bir gün geçiririz inşAllah
Merhabalar tatlim :)
yaz kis olan birsey :)Alla alla geçmiş olsun neden yeni olan bisimi bayadirmi var