Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar evinizde bulunan tabloların resimlerini paylaşalım ne dersiniz. Fikir olur tablo almak isteyenlere.
ilk ben başlamak isterdim ama evimde hiç tablo yok sizin sayenizde fikir edinip alacağım :):)
kimse eklememiş ilk acılışı ben yapayım :) evimiz yok suan fakat nişamlım ve ailesi ile birlikte yasıoruz çatı katımızda bize ait 1 artı birimiz var orada bulunan iki tablomuzu eklemek istiorum evimizdede yerlerini alacaklar :) <3
işte bahsettiğim tablolar bunlar :) biri yaglı boya biri de baskı nişanlım da bende fotoğrafcıyız evimizde büyük ihtimal kendi cektiğimiz fotolarla süsleriz
Eki Görüntüle 576063
Eki Görüntüle 576064
işte bahsettiğim tablolar bunlar :) biri yaglı boya biri de baskı nişanlım da bende fotoğrafcıyız evimizde büyük ihtimal kendi cektiğimiz fotolarla süsleriz