Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gruplar zaten başlamış olmuyormu şimdi ben bir gruba katılsam geç kalmış sayılmazmıyımlütfen eğer gruba katılmak istiyorsanız, var olanlardan birini takip ediniz, yok ben kendim zayıflıcam dersen, günlük açmanı tavsiye ederim isteğe bağlı olarak diğer üyeleri de günlüğünüzde takip edebilirsiniz
bilginize...
gruplar zaten başlamış olmuyormu şimdi ben bir gruba katılsam geç kalmış sayılmazmıyım
arkadaşlar hep beraber kilolardan kurtulalım hadi grup kuralım bilgilerimizi, uyguladığımız yöntemleri birbirimizle paylaşalım elele verirsek bence başarırız her hafta tartılır ne kadar kilo vermişiz bildiririz
arkadaşlar isterseniz bu topikten günlük olarak devam edebilirsiniz...superr supeerr az once yeni bir hayattaki yarismacilarin degisimlerine baktim inanilmaz gaza gelmis durumdayim istersen bi gunluk ac canim hemen baslayalim birlikte kurtulalim kilolardan
arkadaşlar isterseniz bu topikten günlük olarak devam edebilirsiniz...
rica ederimtesekkur ederiz
merhaba arkadasım. istersen ben sana katılabilirim.yeni başladım. pazar günü 1 hafta olucak. 84 kg ile basladım su an kaçım bilmiyorum.. başladıgımdan beri 2 lt su içiyorum ki eskiden bir bardak bile içmezdim.kolayı aburcuburu bıraktım.
3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum yemeklerimi. ama benim şartlarım biraz zor. öğretmenevinde kalıyorum mutfagım yok.yemek hazırlamam biraz problemli yani. bakalım inşallah 3 hafta sonra evimde olucam. o zaman daha da düzene girerim diye düşünüyorum..
arkadaşlar konuyu ben açtım ama bazı nedenlerden dolayı ilgilenemedim ben de sizinleyim 65 kiloyum boyum 1,55 yani 10 kilo kadar fazlam var yarın sabahtan itibaren başlıyorum neler yaptığımı anlatırım
anladim canim evine dondugunde cok daha kolay olacak senin icin. ben de yuruyusle baslicam belki sonrasinda evde pilates yaparim ama simdi cok cabuk yoruluyorum biraz dayanikliligi artirmak lazim :) profilinde izmir yaziyo normalde izmirde mi yasiyosun peki? ben de izmirliyimm :)