haydi değişime

mslbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
23
1
arkadaşlar hep beraber kilolardan kurtulalım hadi grup kuralım bilgilerimizi, uyguladığımız yöntemleri birbirimizle paylaşalım elele verirsek bence başarırız her hafta tartılır ne kadar kilo vermişiz bildiririz:KK34:

canım bunun için grup açılmıo hazır gruplar var onlara katılıyosun istersen bildiğim kadarıyla

lütfen eğer gruba katılmak istiyorsanız, var olanlardan birini takip ediniz, yok ben kendim zayıflıcam dersen, günlük açmanı tavsiye ederim isteğe bağlı olarak diğer üyeleri de günlüğünüzde takip edebilirsiniz
bilginize...

lütfen eğer gruba katılmak istiyorsanız, var olanlardan birini takip ediniz, yok ben kendim zayıflıcam dersen, günlük açmanı tavsiye ederim isteğe bağlı olarak diğer üyeleri de günlüğünüzde takip edebilirsiniz
bilginize...
gruplar zaten başlamış olmuyormu şimdi ben bir gruba katılsam geç kalmış sayılmazmıyım

gruplar zaten başlamış olmuyormu şimdi ben bir gruba katılsam geç kalmış sayılmazmıyım

Gruplardaki üyeler sürekli değişiyor, malum bir ömür diyet yapacak değiliz :KK1:
O yüzden her daim yeni üyelere kapılar açıktır.
Zayıflayıp, hedeflerine ulaşanlar ayrılıyor, yerine yeni üyeler geliyor.
Ayrılmak isteyenler oluyor, hamile kalanlar oluyor, yeterli kiloya inince gitmek isteyenler oluyor o sebeple üyeler sürekli değişiyor.
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler adlı foruma kendinizi tanıtan, kilo maceranızda sizin hakkınızda bilgi verecek bir yazı yazarsanız, diğer takımlardan takımda yer olduğu müddetçe davet gelecektir.
Kolay gelsin.

arkadaşlar hep beraber kilolardan kurtulalım hadi grup kuralım bilgilerimizi, uyguladığımız yöntemleri birbirimizle paylaşalım elele verirsek bence başarırız her hafta tartılır ne kadar kilo vermişiz bildiririz:KK34:

superr supeerr az once yeni bir hayattaki yarismacilarin degisimlerine baktim inanilmaz gaza gelmis durumdayim istersen bi gunluk ac canim hemen baslayalim birlikte kurtulalim kilolardan :KK9:

superr supeerr az once yeni bir hayattaki yarismacilarin degisimlerine baktim inanilmaz gaza gelmis durumdayim istersen bi gunluk ac canim hemen baslayalim birlikte kurtulalim kilolardan :KK9:
arkadaşlar isterseniz bu topikten günlük olarak devam edebilirsiniz...

Konu içeriği nedeniyle günlüklere taşınmıştır.
Burdan isteyen arkadaşlar kendilerini tanıtıp menülerini paylaşarak toplu bir zayıflama topiği olarak devam edebilirsiniz
Keyifli paylaşımlar...

ben basliyim o zaman hemen :) bugun sevgilimle yuruyoduk gozumuze bi stand takildi. " yag oraninizi ucretsiz olcuyoruz" yaziyodu biz de dedik hadi bi bakalim neymis oranimiz. iceri girdik once kilomu olctuler ayakkabi kolye ne varsa cikardim tabi sanki cok faydasi olcakmis gibi :KK1: 76.1 yani olmam gerekenden en az bi 10-15 kilo fazla.orda bi moralim bozuldu sonra boyumu olctuler o da 1.68 cikti ben kendimi hep 170 sanardim oysa ki :KK1: ve son olarak elime bi cihaz verdiler o da yag oranini olcuyomus. bi de baktim ki ne goreyim %40 yag gozlerime inanamadim. benim yasimda bi bayanda normal %20 ile 29 arasiymis bu aci gercekle de karsilastiktan sonra ordaki danisman bize neler yaptiklarini anlatti. marka ismi vermiyim ama cok bilindik bi besin takviyesi. uc gun boyunca buraya kahvaltiya gelceksiniz ve sonrasinda cok daha detayli bi vucut analizinizi yapicaz dedi. bunun sonucunda memnun kalirsaniz bu karisimlari bizden satin alip kendiniz devam edebilirsiniz ve kontrollere ucretsiz gelebilirsiniz dedi. yarin sabah gidicez erkek arkadasimla birlikte. cok bi mucize beklemiyorum ama motivasyon acisindan aradigim sey sanirim bu. gelismeleri de burdan yazarim bakalim ne olcak :KK54:

sabah gittim kahvalti icin once bitane vitamin hapi verdiler. sonra bi cay ve sonrasinda da shake. ama benim hic icime sinmedi boyle haplar caylar karisimlar surekli. saglikli bisey degil gibi hissettim o yuzden normal yollardan diyet ve spor esliginde devam edicem ama neden kimse bana katilmiyo :KK3:

merhaba arkadasım. istersen ben sana katılabilirim.yeni başladım. pazar günü 1 hafta olucak. 84 kg ile basladım su an kaçım bilmiyorum.. başladıgımdan beri 2 lt su içiyorum ki eskiden bir bardak bile içmezdim.kolayı aburcuburu bıraktım.
3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum yemeklerimi. ama benim şartlarım biraz zor. öğretmenevinde kalıyorum mutfagım yok.yemek hazırlamam biraz problemli yani. bakalım inşallah 3 hafta sonra evimde olucam. o zaman daha da düzene girerim diye düşünüyorum..

merhaba arkadasım. istersen ben sana katılabilirim.yeni başladım. pazar günü 1 hafta olucak. 84 kg ile basladım su an kaçım bilmiyorum.. başladıgımdan beri 2 lt su içiyorum ki eskiden bir bardak bile içmezdim.kolayı aburcuburu bıraktım.
3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum yemeklerimi. ama benim şartlarım biraz zor. öğretmenevinde kalıyorum mutfagım yok.yemek hazırlamam biraz problemli yani. bakalım inşallah 3 hafta sonra evimde olucam. o zaman daha da düzene girerim diye düşünüyorum..

hosgeldin canim tabiki katilabilirsin.2 lt su icmen cok guzel ben bazen gunlerce unutuyorum su icmeyi artik basim donmeye basliyo bayilcak gibi oluyorum da o zaman aklim basima geliyo :) kola ve aburcubur da kesinlikleee bana kilo aldiran tek sey yoksa yemeklerde oyle tabak tabak yemek yemiyorum zaten. ama tatli olsun mesela ooo dunyalari yerim :KK52: spor yapiyomusun peki ?

bende tatlı düşkünüyüm hiç sorma. yemek ekmek fazla yemem ama her çeşit tatlı çikolata neskafe bisküvi... burda yemek yapamadıgım için sürekli bunlarla beslendim. hem kilo aldım hem cildim bozuldu :KK43: suyu da elimden bırakmıyorum ufak bi şişem var yudum yudum çay gibi içiyorum başka türlü benimde aklıma su içmek gelmez hiç.. burda spor yapma şansım yok.. dogu da ufak bir ilçede dağ başındayım diyebilirim. pek fazla dısarı cıkamıyorum okulum yakın oraya bile servisle gidiyorum. odanın içinde egzersizle idare ediyorum ama en fazla 15 dk.. bu haftadan sonra arttırıcam. ne yazık ki dısarı cıkıp yürüme şansım yok..

anladim canim evine dondugunde cok daha kolay olacak senin icin. ben de yuruyusle baslicam belki sonrasinda evde pilates yaparim ama simdi cok cabuk yoruluyorum biraz dayanikliligi artirmak lazim :) profilinde izmir yaziyo normalde izmirde mi yasiyosun peki? ben de izmirliyimm :)

arkadaşlar konuyu ben açtım ama bazı nedenlerden dolayı ilgilenemedim ben de sizinleyim 65 kiloyum boyum 1,55 yani 10 kilo kadar fazlam var yarın sabahtan itibaren başlıyorum neler yaptığımı anlatırım:KK49:

arkadaşlar konuyu ben açtım ama bazı nedenlerden dolayı ilgilenemedim ben de sizinleyim 65 kiloyum boyum 1,55 yani 10 kilo kadar fazlam var yarın sabahtan itibaren başlıyorum neler yaptığımı anlatırım:KK49:

hosgeldiiiiiiinnn :KK3: ben de tam anlamiyla bugun basladim.
sabah:
iki tane yumurta ve bi dilim peynir

ara: iki sekerli kahve

ve 1.5 lt su ictim simdiye kadar. spor da biseyler yapmak istiyorum ama napsam bilemedim

anladim canim evine dondugunde cok daha kolay olacak senin icin. ben de yuruyusle baslicam belki sonrasinda evde pilates yaparim ama simdi cok cabuk yoruluyorum biraz dayanikliligi artirmak lazim :) profilinde izmir yaziyo normalde izmirde mi yasiyosun peki? ben de izmirliyimm :)

evet bende izmirliyim :) tesadüf burda tanıştıgım ilk kişisin ve hemşehri çıktık :)
4 5 gündür baya iyi gidiyordum da bugün şeytan dürtmeye basladı ama kararlıyım uymuycam şeytana :) alışveriş sitelerine girip begendiğim kıyafetlerin 40 bedene kadar oldugunu görünce iştahım kaçıyo benim :)
aksama hazır corba ve yogurtla gecirmeyi planlıyorum. bide acı biber tursusu yanında..acı biber bana cok iyi geliyo tavsiye ederim :)

X