Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
nurcum çok yoğunum işte ev gelincede dolu iş oluyor
resimleri o yüzden az yükledim yoksa beğenmediğimden değil

aaaaaaaaaaaaaaaayyy geldii sanırım geldi geldi

anam gözün eydı canım
benim hediyelerimde karşımda duruyo içini açmadımki paketlerinde resimlerini çekeyim diye bekliyom eşimi sabırsızlıkla

kimmiş kimmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
catlaaaaaaaaaaaa sende

Katilimi çok merak ediyorummmm umarım yazmıştır paketin içinde Gerçi faceden kim olduğunu buldum da
honkkkk korkulur yahu :18::18:

Katılım bı ses yahu sabah facede slmlar yollamışın ama nıkın ne bulamıyorum senı barrı paketım cıktımı onu söyle gözum kulagım yollarda kaldıı:26::26:

hediyelerine kavuşanlar gözünüz aydın gönderenlerin kesesine bereket.bende yükleyemedim resimleri henüz uğraşıyoruz olmuyor akşam eşime devredicem bende

ya ortaligi ayaga kaldirdiniz hediyelerim kargom diye kimse ne katilini soyluyor ne de resim yukluyor yahu
kustum kustum iste kus kus kus
gerci pek kaideye alinmiyorum ya neyse
bu arada benim kurban da pek meraksiz cikti be ama olsun seviyom gene de

canım aşk olsun kaile alınmamak ne demekmiş
inan imkan olsa yüklicem hoş pek beceremiyom yükleme işinide ama
işte bende merakla bekliyorum

Sevgili katilim kargom ne zaman elimde olur yarın son günüm pazartesi çalışmaya bilirim.. oysaki ben biran önce kavuşup fotolarımı paylaşmak istiyorum... bi mesaj ataydın iyiydi ama ...

Yuppiii kargom yoldaymış yarın elımde olur buyuk bı ıhtımalll çokkkkk uzaklardannn gelıyorrr paketimm :)))

nissannnnnnnnnn kızımm senii yirimm yaa deliiii nasıll mutlu oldumm canımsın yaa

baharım hadi gözün aydı öğrendin katilini
bendde biliyom tabiiiki ama resimleri koyana kadar söylemicem sizee

bu arada flzask nerde hiç gözükmüyor
hediyeleri alınca firar mı etti acaba:26::26::26:

aaa nedenki acep
flzask sız bir kk düşünemem ben

esrammm canım beni merak etmişsinnnnnnnnn sağol tatlım
ama netim yoktu sabahtan beri sinir oldum valla ne oldu diye merakta ediyorum hediyesi gelen varmı diye
neyse yeni geldi bende hemen girip bakayım dedim ama haberleride aldımm bahardan pastadann
duramam yaniiiiii

gözün aydın cnm seninde hediyeler gelmiş..heyecanla bekliyorumm.
nurunda gelmişşş hediyeleri....

Son düzenleme:
nissanımmmmmmmmm canım kargo paketini az önce aldım kızlar en güzel hediye benim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim canım

hepsi de çokkk güzel çok beğendim emeğine sağlık kesene bereket canım nasıl mutlu oldum bilemezsin çok saol
tek tek foto çektim ama şuan atamıyorum kızlar bekleticem sizleri. biraz merak edin

caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm benim
begenmene sevindim bitanem
ama keske su guzel haberi onceden alsaydim ona da biseyler gonderirdim

ya zuperz hediyelerin geldigine eminsin dimi:26:
kargo ya gore hala dagitimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…