Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
selam canlar bende katilimi öğrendim ama hediyelerimi alamadım daha...
bazı özel sebeplerden dolayı katilim pek özenememiş içine sinmediği içinde bana haber vermek istemiş ve özelden mesaj atmış :KK43:
yarın gelecekmiş paketim alınca resimlerini eklerim artık...

Son düzenleme:
Ayy galiba kargom gelmiş :) Katilim hiç irtibat kurmuyor benimle ama olsun. Umarım gelen kargo hediyemdir :KK1:

Ayy galiba kargom gelmiş :) Katilim hiç irtibat kurmuyor benimle ama olsun. Umarım gelen kargo hediyemdir :KK1:

anam gözün eydı canım
benim hediyelerimde karşımda duruyo içini açmadımki paketlerinde resimlerini çekeyim diye bekliyom eşimi sabırsızlıkla

anam gözün eydı canım
benim hediyelerimde karşımda duruyo içini açmadımki paketlerinde resimlerini çekeyim diye bekliyom eşimi sabırsızlıkla

Aynen bende açmadım bekliyorummmm :KK1: çok mutluyumm :KK1:

Eşini neden bekliyosun bilmiyorum ama. Bende geçen sene ilk defa katıldığım için eşimi beklemiştim açmak için :KK14::KK1::KK1:

kızlar dışarıdan takipçiniz olarak çok merak ediyorum hediyelerinizi ve kurbanlarınızı çabuk yükleyin yoksa çatlıycam:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen bende açmadım bekliyorummmm :KK1: çok mutluyumm :KK1:

Eşini neden bekliyosun bilmiyorum ama. Bende geçen sene ilk defa katıldığım için eşimi beklemiştim açmak için :KK14::KK1::KK1:

yok canım ilk katıldığımdan deği
benim telin kamera pek güzel değil sorun var eşimin telefonuyla pakelerin resmini çekmek için bekliyorum:KK1::KK1::KK1:

selam canlar bende katilimi öğrendim ama hediyelerimi alamadım daha...
bazı özel sebeplerden dolayı katilim pek özenememiş içine sinmediği içinde bana haber vermek istemiş ve özelden mesaj atmış :KK43:
yarın gelecekmiş paketim alınca resimlerini eklerim artık...

baharım hadi gözün aydı öğrendin katilini
bendde biliyom tabiiiki ama resimleri koyana kadar söylemicem sizee:KK1::KK1::KK1:

bu arada flzask nerde hiç gözükmüyor
hediyeleri alınca firar mı etti acaba:26::26::26:

Katilimi çok merak ediyorummmm :KK1: umarım yazmıştır paketin içinde :KK1: Gerçi faceden kim olduğunu buldum da :KK1::KK1:

katilim pasataaaam
sesin neden cikmiyor anladim:KK50::KK50::KK50:
umarim hersey istedigin ve diledigin gibi olur:KK14:

kurbanım kusura bakma yeni bakabildim topiğe. başka yerdeydim. yoğundum ara ara bakabildim, başka topikteydim falan filan. ses edecek modda değilim bugün. başımı alır gideriimmmm :KK14::KK14::KK14:

X