bekliyorum bekliyorum ama kargon neden gelmedi kiiiiiiiiiiii
mektubuda yazmışsında ben görmedim canım pardon. hepsini atıcam ben sana yada bende denerim. bu akşam olmadı yarın akşam. ama ben biliyorum en güzel hediyeler benimmmm. kavga çıkartırmışım şimdi
olur olur değil mi cici :)
katilim flzask bişi sormak istiyorum vanilyalı bişey vardıya hani o banyoyumu körütyüyo napıyo anlamadım ben. ilk şeker sanmıştım çok cici ama içini açınca başka bişeymiş anlamadımda ben :44:
olur olur değil mi cici :)
katilim flzask bişi sormak istiyorum vanilyalı bişey vardıya hani o banyoyumu körütyüyo napıyo anlamadım ben. ilk şeker sanmıştım çok cici ama içini açınca başka bişeymiş anlamadımda ben :44:
bence ulaştı
ve toplandıda kuduruyor suan paketi açamadıgı kimin gönderdiğini ögrenemediği için tabiisiii ben yinee söylemiyorum
sende cicinin katilimisin acaba :)
evt cnm banyo köpüğü ooooooo
şekermi sandım çok şeker duruyod- dimi..
olsun cnm ben belki teldende atabilirsen dedim..
ama olsunn sen ne zaman istersen..
daha birsürü arkadaşın hediyeleri gelmedi cnmmmmmm..
gerçekten seni mutlu edebildiysemmmmm bu ufak hediyelerimle ne mutlu bana
evet şeker sandım açmadım ilk. snra bi bakayım dedim yenmiyomuşya oysam. şeker gibi çok ciccciiiiii
canım inan dün akşamdan beri o kadar kötü bir gün geçiriyorumki anlatamam sana. bugün beni gülümseten, mutlu eden tek şey oldu hediyelerin. ilaç gibi geldi... en çokta el emeklerini beğendim o şala o atkıya nasıl kıydında bana gönderdin sen :)
allah razı olsun dua arkadaşım bebeğimin gelmesinde senin de duan var rabbim binlerce kez razı olsun diğer dua eden arkadaşlardan da sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah. umarım yeni yıl herkes için güzel bir yıl olur rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin. çokk dua ediyorum sizlere inş sizde böle güzel haberler verirsiniz allah'ım bebeğimi de bana bağışlar inşallah düşük tehlikem var korkuyorum canım rabbim büyük.canım tekrar çokkk teşekkür ederim
selam canlarrrrrrrrrrr ne kaynatmışsınız bugün yaaaa
flazk demişti telde zaten sabah bi baktım kaç sayfa sohbet etmişler diye
eee ben gelene kadarda devamında durmamışsınız oku oku zor bitirdim
pastacımmmm gözün aydın hediyelerine kavuşmuşsun
flzask kesene bereket bitanemmmmmmmmm hepsi çok güzel valla
nisanda bize gelirken bi hediye paketide bana getirirsin artık
berencim seninde gözün aydın nurcum kesene bereket
darısı benim ve hediyelerini bekleyen diğer arkadaşların başınaaaaaa
bendee bekliyoreeee
kadınn dagıtımda dedii ne dağıtıyolarsa bukadar getiremediler bi türlüüübeceriksizlerrr
evt cnm banyo köpüğü ooooooo
şekermi sandım çok şeker duruyod- dimi..
selam canlarrrrrrrrrrr ne kaynatmışsınız bugün yaaaa
flazk demişti telde zaten sabah bi baktım kaç sayfa sohbet etmişler diye
eee ben gelene kadarda devamında durmamışsınız oku oku zor bitirdim
pastacımmmm gözün aydın hediyelerine kavuşmuşsun
flzask kesene bereket bitanemmmmmmmmm hepsi çok güzel valla
nisanda bize gelirken bi hediye paketide bana getirirsin artık
berencim seninde gözün aydın nurcum kesene bereket
darısı benim ve hediyelerini bekleyen diğer arkadaşların başınaaaaaa
hımmmm anlaşılan flzask size gelicekkkk
bende geliyim mi?
hımmmm anlaşılan flzask size gelicekkkk
bende geliyim mi?
sağol bitanemmmmmm beğendiysennnnnnnnn..
sıra seninkilerde kurbanın çok şanlı kimse senin hediyelerde bence çok güzelller .
tabiiiiiiiii bitanemmmmmmmm ya ne demekkkkkkkkk...sanada hazırlıycam sen merak etmeeee
diosunn valla bende kargo arabalarına bakarken gözüm yollarda kaldıresmen acaba göndermişmidir katilim diye
evet canım inş bi aksilik çıkmazsa nisanda gelecekler...
biz yazın onlarda kaldık çok güzel ağırladı arkadaşım bizi
aslında kurban bayramından sonra geleceklerdi ama bizim ansızın akrabalar geldi 2 haftalığına bizim planlar iptal oldu
inş nisanda gelecek canım...
sende gel tabi tatlım ne güzel olur