- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
Bakın herşeyi düşünüyorum. Katilimin kontörü olmayabilirr. Çaldırsın, güversin uçursun veya bir boru birşey yaniii
benim katilimden geldi msj canım bu arada
cici aracılığıyla tabiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın herşeyi düşünüyorum. Katilimin kontörü olmayabilirr. Çaldırsın, güversin uçursun veya bir boru birşey yaniii
bilemedin canım benim kurbanım hediyesini pazartesi alıcak
hep kargocular yüzünden
ama oda dünyanın bi ucuna adres vermiş ne yapayım ya
kızlar herkese merhabalar nasılsınız
oh ne güzel herkes hediyelerini kargoluyo ya bi ben kaldım herhalde. nedeni ise çok şükür rabbime hamileyim kızlar bi süredir tedavi görüyodum çokkk şükür rabbim nasip etti o yüzden kaç gündür hastane falan uğraşıyorum yeni yıl uğurlu gelecek galiba ben şimdiden müjdeli haberimi aldım.
bu arada malesef ki düşük tehlikem var ve ağrım oluyo dr sırt üstü yat gezme falan yasak dedi. bu günde var ağrım biraz hediyelerim süsleme falan tamam bi kargoya vermek kaldı gönderecek kimse de yok mecbur benim gitmem lazım o yüzden biraz gecikecek sanırım inş. allah'ın izniyle yarın göndermeye çalışacağım kurbanım hakkını helal et nolur biraz bekletcem seni
benim katilim de uzun zamandan sonra bugün mesaj attı bana hediyelerimi göndermiş saolsun kimbilir ne emek verdi heyecanla bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Berencimmmmmmmm cnm benimmmmmmm çokkkk sağoll hepsini çok güzel..
kesene bereketttt tatlımmmmmmmmmm..
burda hiç tanımadıımız insanlara hediye alıyoruz çok güzel bişeyyyyyy..
hediyenin azı çoğu uucuzu pahalısı benim için hiç farketmez...ben ufakçık bişeyke bile mutlu olan birisiyimmmm..Eki Görüntüle 588475 Eki Görüntüle 588486 Eki Görüntüle 588485 Eki Görüntüle 588484 Eki Görüntüle 588483 Eki Görüntüle 588482 Eki Görüntüle 588481 Eki Görüntüle 588480 Eki Görüntüle 588479 Eki Görüntüle 588477 Eki Görüntüle 588476 Eki Görüntüle 588487
çoraplarıma bayıldım
hırkam çok güzelllllll
herşey güzel cnm benimmmmmmmmmm..
Aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Katilciğimmmm canım benim bana mesaj attıııı
canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnn nasıl sevindim dua arkadaşım anlatamammmm
rabbim bebişinizi size bağışlasın hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşşş
kendine dikkat et canım inş 2013 çok güzel bi yıl olur senin için
rabbim bizede nasip eder inşşşşşşşşş
ohhh halayımızıda çekelimmmmmmmm
dayanamadı ağlamana kız
ne demişkine yollamışmı hediyeni:26::26:
Daha yollamamış sanırım. Önümüzdeki günlerde göndericem dedi. İsterse göndermesin mesajını hediye olarak kabul edebilirim valla çok sevindimmm
en heycanlınız benim evde kargom bekliyor ve ben burda raporları kontrol etmekle uğraşıyorum
Kız resimleri akşamdan koyy bak hee
Neden bana kimse cevap vermiyor (
selam canlar bende geldimmmmmmmmmm
en heyecanlı günler geldi topikte kalabalık ne güzelll
bende bugün kargomu gönderdim kurbanım bekle geliyor hediyelerinnnnnnn
hediye kutumun en son halini göstereyim size bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 588649
güzel yürekli arkadaşım benim ne güzel sevinmişsn içim ısındı inan
darısı bizlere artık
isteyip dileyen herkese bende çok sevindim cidden