Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Ben kurbanımın hediyeleriniiiiii verdim geldimmmmmmmmmm.:KK52::KK52::KK52:
yarın elinde olucak inş..
benimm hediyelerde bugün teşrif eder............kargoya gelmişşş mesaj geldi. gün içinde teslim etceklermiş.
bekliyorum heyecanlaaaaaaaaa...:KK76::KK76::KK76:
nissandan sonraaaaaaa ilk hediye alan cakkkkkkkk ben olucammmmmmm:KK1::KK1::KK1:

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

az sora bi koşu kargomu verip gelicem....:KK9::KK9::KK9:

günaydın canımm benimde hazır bu gün veriyorum yarın kurbanımda :KK16:

kızlarrrrrrrr bugün kargom kurbanımın eline geçicek :KK49: heyecanlı bekleyiş :KK49:

Günaydınnnnnnnnn bende birazdan bi koşu kargoya gidip verip gelicemmmmmmm:KK1::KK1:
katilimdende mesaj geldiiiiiiiiii..:KK52::KK52::KK52:
bugün hediyelerim elimde olucakmışşşşşşş
o yüzden evde olmam lazım dimiiiiiiiiiiii :21::21::21::21:

Günaydın kızlar

Bende kısmetse bugün hediyelerimi kargoya vereceğim :))

Tamam cnm bende çıkayım hazırlanayımm.görüşürüzzzzzzz:KK54::KK54:
gidip vereyim hediyeleriiiiiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76:

Ben kurbanımın hediyeleriniiiiii verdim geldimmmmmmmmmm.:KK52::KK52::KK52:
yarın elinde olucak inş..
benimm hediyelerde bugün teşrif eder............kargoya gelmişşş mesaj geldi. gün içinde teslim etceklermiş.
bekliyorum heyecanlaaaaaaaaa...:KK76::KK76::KK76:
nissandan sonraaaaaaa ilk hediye alan cakkkkkkkk ben olucammmmmmm:KK1::KK1::KK1:

vauwwwwwwwwwwwwwwwww
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
baslasin heyecan

herkese selamm. ben nissan'a 2. hediyemi henüz gönderemedim ay sonu, yıl sonu malum banka yoğunlukları alamadım ama aklımda. bencede benim katilim filizask. baştan beri o doğuyor içime nedense :))

herkese selamm. ben nissan'a 2. hediyemi henüz gönderemedim ay sonu, yıl sonu malum banka yoğunlukları alamadım ama aklımda. bencede benim katilim filizask. baştan beri o doğuyor içime nedense :))

baştan ber benmi doğuyorum ,içineeeeeeeeeee:KK34::KK34:

benim katilimden ses seda yok ya nedense
eğer haber vermeyi unutursa sanrım kargom ben evde yokken gelecek :KK43::KK43::KK43::KK43:

yalnız deminki msejı ne kadar anlamamışsam
bu msjıda o kadar anlamadım ben
gitmesi gereken ile derken:26::26::26:

Yaaa beni neden anlamıyosunuzz :2::2: Kopya vermiyorum yani.. Gitmesi gereken İLE ( örn. izmir istanbul ankara vs ) gitmiş :) Şehir ismi vermiyorum kiii anlamasınlarrr :KK33::KK33:

Yaaa beni neden anlamıyosunuzz :2::2: Kopya vermiyorum yani.. Gitmesi gereken İLE ( örn. izmir istanbul ankara vs ) gitmiş :) Şehir ismi vermiyorum kiii anlamasınlarrr :KK33::KK33:

hay allah il diyorsuuuuuun ay ne bileyim canım :KK1::KK1:
ne kızıyorsun ayrıca anladık işte :KK19::KK19::KK19::KK19:

pastaa ben ne dedim sanu kuzum paket maket yok :KK20:
bak kizdirma beni haa gelir bulurum sonra yerim seni:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

benim katilimden ses seda yok ya nedense
eğer haber vermeyi unutursa sanrım kargom ben evde yokken gelecek :KK43::KK43::KK43::KK43:

tamam haber veriyorum evden cikma:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

slm sonunda halletim kargo işini benim zilli kız durmadı bana en yakın yerden yolladım.yarın öğleden sonra en geç cuma ulaşır dediler bekle kurbanım :KK16: inşallah beğenirsin.bende heycanla bekliyorum katilimden hediyelerimi.hiç aklımda biri yok şu dediğim azıcık ipucu verin :44: ya ben çok verdim

X