Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
flzask süper takılarına bayıldım ben bu kadar usta deilim fırsat bulursam bende yüklerim takılarımı.bu arada kaçında kargoya vericez paketleri.

sağol tatlımmmmmmm ay utandırma beni bende o kadar usta değilimmmm cnmmm yapıyorum iştee
sende yükle cnmbakalımm
hiç bilmiyorum cnm cici bilgi verir şekilişten sonra zaten az kaldııı

benimde izmire gitme durumum var tarih belli olsa iyi olur.ona göre adres değişikliği yaparım artık.

günaydın canlarrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu hafta sonları diliyorummmmmmmmm

katılım listemiz

CİCİ35
yaowwwwssss
sbls
nur0993
rosecan83
nissan
haticecrm
fulya1234
suprensesi
beren
ebruli
s_eyan
babex
biiirrrr
flzask2003
esra1982
pastaa
bahar85
zuperz

canım bencede pastaa arkadaşımız dogru söylüyo çok mantıklı bence düşünmelisin

evet bitanem

flzask süper takılarına bayıldım ben bu kadar usta deilim fırsat bulursam bende yüklerim takılarımı.bu arada kaçında kargoya vericez paketleri.

canım onada hep beraber karar veririz ben herkes aynı anda versin taraftarıyım ama bakalım artık

benimde izmire gitme durumum var tarih belli olsa iyi olur.ona göre adres değişikliği yaparım artık.

wayy izimir ha bekleriz canım belki izmirden biri çıkar hediyeni elden alırsın 3 kişi var topinkte izmirli

günaydııınnnn nasılsınız canlar
son 1 gün kaldı çekilişe yaşasın

ben şimdiden kurbanım olucak kişi için hediye paketleri kartlar süsler bakıyorum:)ve almaya başladım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…