Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
demekki ne diyoruz
tüm kadınlar ve tüm erkekler hemen hemen alışveriş konusunda hemfikirler:KK1::KK1::KK1::KK1:

aynennnnnnnnn
cnm biizmki 2 senedir bana boncuk parası vermekten bi hal olduuu ne yapsınn :KK1::KK1:
bide benimle geliyoo malzemelri almaya götürüyorum onu bazennn:KK9::KK9:
ee tabi biraz tırsıcak ama her zamanda olmuyoyaa hediyeleşme dimi amaaaaaa:KK34:

aynennnnnnnnn
cnm biizmki 2 senedir bana boncuk parası vermekten bi hal olduuu ne yapsınn :KK1::KK1:
ee tabi biraz tırsıcak ama her zamanda olmuyoyaa hediyeleşme dimi amaaaaaa:KK34:

wuwww neler yapıyosun bakalım boncuklarla

aynennnnnnnnn

kesinlikle canım çok haklısın
her zaman olmuyor bu yüzden coşuyoruzzzz:118::118::118::118:

cicim çok güzel takılar yapıyor flzask yani biz bunu duyuyoruz ama bi türlü göremiyoruz
resimlerini çekip paylaşmasını son 1 yıldır bekliyoruz:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yaa cnm valla çokkkk hakılsın söylüyorum ama birtürlü resimleri koyamadımm.:KK17::KK17:
neyse sen bana çıkarsannnn sana gönderirimm sen koyarsın resimlerini:KK9::KK9::KK9:

yaa cnm valla çokkkk hakılsın söylüyorum ama birtürlü resimleri koyamadımm.:KK17::KK17:
neyse sen bana çıkarsannnn sana gönderirimm sen koyarsın resimlerini:KK9::KK9::KK9:

iyi fikirmiş o
zaten kim sana çıkarsa hediyeler paylaşıldığı vakit çok rica edicem ondan
flzaskın yptığı el emeklerini bi koyda görelim marifetini diye

iyi fikirmiş o
zaten kim sana çıkarsa hediyeler paylaşıldığı vakit çok rica edicem ondan
flzaskın yptığı el emeklerini bi koyda görelim marifetini diye

çekilişte kurbanını adresini gönderirken kendiminkini demi göndersem acıba flzask a :KK53:

merhba kızlar nasılsınız bugun haftanın son gunu cumartesı calışmayanlar ıcın :KK43:benım ıcın malesef degıl yarın yıne ış öff pöfff bu ay sn artık ısyan edıcem calışmıcam cumartesı :KK43::-)19::KK19::KK5:

X