- Konu Sahibi aycaaaaaaa
sonunda yani kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayçacım adımı yazmışsın gelmeyi ço k isterim tabiki ama
çalışıyorum bildiğiniz üzere ben cumartesi günü saat 1 de çıksam eve gidip kızımı hazırlasam soonra
kültürparka gelmek istesem epey zaman geçer ama elimden geldiğince yetişmeye çalışıcam gelemezsemde şimdiden size ii eğlenceler canlarım
sonunda yani kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar listeyi yapıorum gelmeyen olursa bozuşuruz haa ..... :))
ayçaaaaaaa
tubicik
tigerboxer
sevvalcik
cemredeniz
özi16
gulbeyza
papuli
ashkom
kızlar kaça kadar oralarda olursunuz ki ben 6 da çıkıyorum mesaiden gelmek isterim ben de ....:1hug:
slm kıslar nerde buluşuyorsunus:))))
haberimiz olursa geliriz şekerim.yanlız bu buluşmadan biraz bahsetseniz. ilk defa katılacam da.
bende ankaradan geldim.evlenincemi yerleştin buraya
kızlar inşallah bi sorun çıkmazda belebilirim
hem 1 gün gecikmeyle doğum günümü kutlarız şööle kalabalık kalabalık
haberimiz olursa geliriz şekerim.yanlız bu buluşmadan biraz bahsetseniz. ilk defa katılacam da.
aşkolsun ayça
benım adımı nıye yazmadın kız sen bakayım
ama olsun sana kırgın değilim nede olsa gelemıyeceğim bu gece annecığimin yanına gıdıyorum ıyı buluşmalar goremedığım arkadaşları şimdiden merak edıyorum bol bol foto çekın hiç olmazsa sızı nettenn goreyım
gülbeyzam senınle de tanışmak bır turlu kısmet olmadı
kızlar kaça kadar oralarda olursunuz ki ben 6 da çıkıyorum mesaiden gelmek isterim ben de ....:1hug:
slm kıslar nerde buluşuyorsunus:))))
kaç kişi var gelecek misafir gelmesse bende gelirim yarın saat kaçtaa
kızlar yaa bana acaba mc donalsta mi buluşsak kultur park işi benm aklıma yatmadı gibi hava gusel olursa oranın balkonunda otururuk
benim için farketmez heryer bana uyar ama durmadan fikir değiştirmeyin klava: