- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
günaydın.bekleriz tabi ben o yakışıklıyı ayrıca bekliyorum resimlerde hepsi birbirinden tatlı masallah
sanada yakınız tatlımm benmmm :1hug:
kızlar tarih ve zaman nezaman bende gelebilirim artık oğluşumda büyüdü gezmelere çıkacağız..
kız sen nerde oraya yakınsın allah aşkına sen bursanın bir ucu o diğer ucu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heç güleceğim yoktu
gelelim 10 mayısa len hatunlar 10 mayıs analar günü değilmi sizin ne işin var buluşuyorsunuz ben annemi ziyarete giderim o gün pazar nerteye yapıyonuz bakem ?:uhm::uhm:
tanıdık samimiyet anlamı :)
canım benim zaman inşallah bize uyar gelmeyi çok istiyorum sizleri tanımayıŞenizŞenizok canım mutlaka gel... oğluşunuda getir.. zaten bayağı bebiş var..
.
aayyy aaayyy severim ben onu yaaaa nekadarlık? çevremde hiç bebek oladı ama ben hamileyim nedir ne değildir hiç bilmem bebeklerle ilgili bişi,sevmekten başka az bakim görim sevim bakalım tüm ilgim şu an bebeklerde özelliklede erkek bebeklerde ne yapılır ne giydirilir nasıl bakılır nezaman ne yer ne içer vs vs oğlum olacak benimde
bugün 23. haftaya döndük canım . isim belli ama bikaç isim var aklımda son zamana kadar kararlaştırmayacağım kesin olarak . özel değişik isim olsun istiyorum benden türesin o ad:) METEHANI çok öpüyorum annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?