Haydi bakalım, dertlerden kurtuluyoruz! :)

Arkadaşlar eksik gedik yanlış yazdığım olabilir, sizden ricam ilk mesajı kontrol edin.
Yeni katılacak olan beni etiketlesin lütfen :) gözden kaçırmak istemem.
Akşam yemeğini yemeyen başlasın şimdiden :) yiyenlerle sabah görüşürüz.
Yoldan çıkma niyetine giren koşa koşa buraya geliyor :)
O anlık krize birlikte çözüm buluruz.
Zaten dırdır yapar yemekten soğuturuz

Y yorgunbitkin88 sen vesile oldun, kaçma bir yere sakın :)

kaçmam burdayim

sifir un derken her cesidimi ? siyah ekmek yada cekirdekli diyet ekmekleri filandami dahil '? ben sabahlari tamamen %100 tam tahil ekmegi yiyiyorum bir dilim yani hep böyle degildi tabi ki 7 ekimden beri kendi capimda yediklerime dikkat ediyorum da edebildigim kadar iste

Her çeşidi :)
Ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta yemeyi planlıyorum ben.

yumurta yiyemiyorum ben kac ceviz bir dilim ekmege denk gelir acaba alternatif olarak ceviz alabilirim belki :/

Ya deme öyle inşallah o zamana kadar hedeflerimize ulaşırız da sana yeni grup buluruz :)))
Aha haaa densizlik etmişim çok özür dilerim. İnşallah o zamana kadar hepiniz tığ gibi hatunlar olursunuz:)) Allah iradenize taş degdirmesin, Karatay öncünüz; yumurta, zeytin, ceviz, bol bol da leptin yoldaşınız olsun

Estağfirullah :))
Bayıldım güzel dileklerinize.
Sizinki kadar afili olmasa da ben de yazayım :))
Allah size de slim fit hamilelik, ardından bol bol süt, emzirdikçe de kilo vermek nasip etsin :))

Gunaydin hayirli cumalar

Bu sabah ac karnina tartildim 137.3 kg yum degistirirmisin turuncupijama

10 gun tartilmak yok ama cok zor olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…