- 12 Ekim 2017
- 93
- 42
kaçmam burdayimArkadaşlar eksik gedik yanlış yazdığım olabilir, sizden ricam ilk mesajı kontrol edin.
Yeni katılacak olan beni etiketlesin lütfen :) gözden kaçırmak istemem.
Akşam yemeğini yemeyen başlasın şimdiden :) yiyenlerle sabah görüşürüz.
Yoldan çıkma niyetine giren koşa koşa buraya geliyor :)
O anlık krize birlikte çözüm buluruz.
Zaten dırdır yapar yemekten soğuturuz
Y yorgunbitkin88 sen vesile oldun, kaçma bir yere sakın :)
Ekmek günde 1 çarşı ekmeği dilimi belki var belki yokBisküvi, tatlı, makarna, fazla meyve, az su içme,
Ekmek vs ne durumda?
Wow :)Ekmek günde 1 çarşı ekmeği dilimi belki var belki yok
Makarna bisküvi yani unlu hiçbir şey yemiyorum
Şu günde en az 4lt:)
Her çeşidi :)sifir un derken her cesidimi ? siyah ekmek yada cekirdekli diyet ekmekleri filandami dahil '? ben sabahlari tamamen %100 tam tahil ekmegi yiyiyorum bir dilim yani hep böyle degildi tabi ki 7 ekimden beri kendi capimda yediklerime dikkat ediyorum da edebildigim kadar iste
Sadece kahvaltıyi çok iyi yapabiliyorum onun dışındaki öğle ve akşam yemeği bı kaşık falan belki :) ikizlerim 1 yaşında hareket evde işte koşturmaca devamlı ama spor yok yürüyüş yokWow :)
Gece geç saatte yemek? Hareketlilik?
Hatta daha iyi olur:) iyi geceler5-6 ceviz yemekte sorunu cözer sanirim :) iyi geceler kizlar
Ya deme öyle inşallah o zamana kadar hedeflerimize ulaşırız da sana yeni grup buluruz :)))Çok pis gaza geldim bi doğurayım, kırkım çıksın ben de burdayim
Aha haaa densizlik etmişim çok özür dilerim. İnşallah o zamana kadar hepiniz tığ gibi hatunlar olursunuz:)) Allah iradenize taş degdirmesin, Karatay öncünüz; yumurta, zeytin, ceviz, bol bol da leptin yoldaşınız olsunYa deme öyle inşallah o zamana kadar hedeflerimize ulaşırız da sana yeni grup buluruz :)))
Estağfirullah :))Aha haaa densizlik etmişim çok özür dilerim. İnşallah o zamana kadar hepiniz tığ gibi hatunlar olursunuz:)) Allah iradenize taş degdirmesin, Karatay öncünüz; yumurta, zeytin, ceviz, bol bol da leptin yoldaşınız olsun
Ay çok amin Allah razı olsunEstağfirullah :))
Bayıldım güzel dileklerinize.
Sizinki kadar afili olmasa da ben de yazayım :))
Allah size de slim fit hamilelik, ardından bol bol süt, emzirdikçe de kilo vermek nasip etsin :))