Haydi bakalım, dertlerden kurtuluyoruz! :)

Gunaydin hayirli cumalar:KK19:

Bu sabah ac karnina tartildim 137.3 kg yum degistirirmisin turuncupijama:KK54:

10 gun tartilmak yok ama cok zor olcak :KK43:
Düzeltmeyi yaptım :)
Merak etme, 10 gün sonra zorluğun sonundaki sürpriz olacak :)
Kahvaltılar nasıl gitti?1
Ekmek, şeker, reçel yiyen Yok değil mi :
:duduk:

hihi yediklerimin resimlerini cekiyorum , aksam rapor halinde yazicam hepsini birlikte, ekmek yerine bir avuc ici ceviz yedim doymucam saniyordum ama doydum cidden , kahvaltida da tatli türevleriyle de basim hos degil zaten :) yani kahvalti da error yok :KK48:

ekmek tam tahil 2 dilim yedim? ne yiyebilirim yerine yumurta yemiyorum ben:KK43:
Ceviz yiyorlar genelde
Bir de granola bar yapabilirsin kendine
Google amcaya sor, ev yapımı granola bar diye :KK66:
Ben de yarın yapmayı planlıyorum ara öğün yerine :)
Bunun yanında kahvaltı için kocaman bir salata hazırlayıp içine peynir doğrar bir de zeytin ve ceviz koydun mu tıka basa doyurur :)

Selam kizlar , dün gece ugrayamadim forumA , gerci aksam üzeri limonlu keki mideye indirince gururla sunabilcegim bir listemde kalmamisti :) ama bugün yeni bir gün , aksama Trudi Canavan gururla sunar dicem :halay:

Çok fena yedim kahvaltım beslenmeme uygundu ama akşam bozacaktım kafayı bozdum 10na yakın zeytinyağlı sarma bir dilim börek mercimek çorbasının yanında ne yazık ki patates püresi kuşbaşı et ve pirinç pilavı yedim son olarakta avuç içi kadar elmalı tart aferin bana:))

Çok fena yedim kahvaltım beslenmeme uygundu ama akşam bozacaktım kafayı bozdum 10na yakın zeytinyağlı sarma bir dilim börek mercimek çorbasının yanında ne yazık ki patates püresi kuşbaşı et ve pirinç pilavı yedim son olarakta avuç içi kadar elmalı tart aferin bana:))
Gece 22.00 de mi yedin bu saydıklarını? :rolleyes:

Ayın 29nda 4haftam bitmiş olacak sonucu yazacağım inşallah.:)

Benim 4 haftam dolmadı henüz. Tam 3 hafta bitti bugün. Kilo vermek dusundugumden zor oluyor . 35 ten sonra zormuş cidden:110:

Kimseler yazmamış .. psikolojik tedavi sebebiyle biraz kilo aldım ve modum düştü . Bu aralar çok da yoğunum ..

Neler yaptınız bakalım ? Kimler kaç kilo verdi ?

Kilomuz artık bir derdimiz olmasın :)
Her gün tartıya çıkıp gram takip etmeye son! :)

Kesin karar verdikçe mesajda düzenleme yapacağım.
Sıfır un+sıfır şeker+3 litre su
*pirinç yasak
*meyve günde 1 porsiyon
*kriz anlarında kuru meyve, abartmadan birkaç tane :)
10 gün boyunca tartılmak yasak! Tartıları bir yere kaldırın kilitleyin :)
10 gün sonra aradığımızı bulamazsak, değişikliğe gideriz :)

banabenigeriver banabenigeriver Yaş 25
boy 165 kilo 77.5
Trudi Canavan Trudi Canavan Yaş 36
Boy 172 kilo 97
@Sedaasuu yaş 30
Boy 160 kilo 63
3nity 3nity yaş 30
Boy 170 kilo 73
G gullnkizi yaş 42
Boy 165 kilo 75
Y yorgunbitkin88 Yaş 30
Boy 172 kilo 137.3