Haydi bakalım, dertlerden kurtuluyoruz! :)

Gunaydin hayirli cumalar

Bu sabah ac karnina tartildim 137.3 kg yum degistirirmisin turuncupijama

10 gun tartilmak yok ama cok zor olcak
Düzeltmeyi yaptım :)
Merak etme, 10 gün sonra zorluğun sonundaki sürpriz olacak :)
Kahvaltılar nasıl gitti?1
Ekmek, şeker, reçel yiyen Yok değil mi :

hihi yediklerimin resimlerini cekiyorum , aksam rapor halinde yazicam hepsini birlikte, ekmek yerine bir avuc ici ceviz yedim doymucam saniyordum ama doydum cidden , kahvaltida da tatli türevleriyle de basim hos degil zaten :) yani kahvalti da error yok

ekmek tam tahil 2 dilim yedim? ne yiyebilirim yerine yumurta yemiyorum ben
Ceviz yiyorlar genelde
Bir de granola bar yapabilirsin kendine
Google amcaya sor, ev yapımı granola bar diye
Ben de yarın yapmayı planlıyorum ara öğün yerine :)
Bunun yanında kahvaltı için kocaman bir salata hazırlayıp içine peynir doğrar bir de zeytin ve ceviz koydun mu tıka basa doyurur :)

Selam kizlar , dün gece ugrayamadim forumA , gerci aksam üzeri limonlu keki mideye indirince gururla sunabilcegim bir listemde kalmamisti :) ama bugün yeni bir gün , aksama Trudi Canavan gururla sunar dicem

Çok fena yedim kahvaltım beslenmeme uygundu ama akşam bozacaktım kafayı bozdum 10na yakın zeytinyağlı sarma bir dilim börek mercimek çorbasının yanında ne yazık ki patates püresi kuşbaşı et ve pirinç pilavı yedim son olarakta avuç içi kadar elmalı tart aferin bana:))

Gece 22.00 de mi yedin bu saydıklarını?

Ayın 29nda 4haftam bitmiş olacak sonucu yazacağım inşallah.:)

Benim 4 haftam dolmadı henüz. Tam 3 hafta bitti bugün. Kilo vermek dusundugumden zor oluyor . 35 ten sonra zormuş cidden

Kimseler yazmamış .. psikolojik tedavi sebebiyle biraz kilo aldım ve modum düştü . Bu aralar çok da yoğunum ..

Neler yaptınız bakalım ? Kimler kaç kilo verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…