merhaba arkadaşlar
şimdilik bir problem yok geliyorum inşallah...
etimesguttan gelen yokmu kıslar.
ama öyle 2 saatcik olmasın bende yetişeyim size
kızlar yaaa günlerdir ben de gelcem diyorum hiç beni sallamıyorsunuz aşk olsun küstüm işte:1closedeyes:
merhaba arkadaşlar
şimdilik bir problem yok geliyorum inşallah...
etimesguttan gelen yokmu kıslar.
ama öyle 2 saatcik olmasın bende yetişeyim size
hatta hepimiz birer tane aynı dondan alalım hatıra olsun o günümüzden:roflol:
bu arada kızlar park bravo saat 13:00 uygun bence kısmetse...park bravo ortada tam ya o yüzden madem yüksel konur tarafında cafelere gidicez...:içelim:
kızlar ben gelmeyı cok ıstıyordum ama gelemıcem.sanırım kayınvalıdem pazar gunu bızı yemege davet edıcekmıs.sanırım dıyorum cunku nısanlım soledı daha kayınvalıdeden ses cıkmadı :jeyyar: sımdı ona da ben kk bulusmasına gıdıcem dıyemiceğime göre ben gelemıyom yaa senağlama Çok üzgünüm çoook
MANDİLİN cnm pek bilmiyorum mekanları demişsin ya..gerekirse olduğun yeri söylersin kızılayda ben gelir alırım seni gideriz kızların yanına cicimŞeniz
1.tobi
2.mandilin
3.acemiperi
4.sütlü gayfe
5.blacgueen
6.baby_dilay
7.my shakura
sanırsam bu kadarız şimdiklik atlamadım inş birini :tomato:
Şeniz canım çoook sağol.
kaybolmadan bulurum inşallh sizi kaydirigubbakcemile2
teşekkürlersize iyi gezmeler şekerler
kızlar öğlen çıkmam gerekti kusura bakmayın dersim vardı ben gelmeye çalışıyorum inş aksilik olmaz bi çay içmeye olsun uğramak istiyorum numaramı acemi peri ve tobiye yolluyorum ulaşamazsanız mesaj atın pek duymam da çünkü:tomato:
numaramı yolladım çıkıyorum kızlar görüşürüz
ohh yandan yandan hadi bakalım kaldı iki gününüz...bensiz tadı olmas ammaaaa neyse....
hepinisi kocaman öpüyorum kızlarrr güzel güzel oturun dedikodularınızı yapın bol bolda resim çekilin bakıcam hepisineeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?