slm arkadaşım her isteyen gele bilirmi buluşmaya opuyorumnanaktan
slm arkadaşım her isteyen gele bilirmi buluşmaya opuyorumnanaktan
GEL ÖSGECİĞİM GEL kaydirigubbakcemile5 TANIŞALIM KAYNAŞALIM:1hug:a.s.ben de mi gelsem acaba :S
ABLAM İYİKİ KULAĞIMA SÖYEDİN EMİNİM KİMSELER DUYMAMIŞTIR :roflol::roflol::roflol:kali bir aksilik çıkmazsa geleceğim bugün bitlistee-vatani görevini tamamlayan yiğenim keremim geliyor serseininde oğlu da aynı gün gitmişdi onunda gözü aydın olsun darısı bütün askerlerimize hayırlı tezkerelerle dönsünler kali kim gelecek tahmin ettim doğrumu acep kulağına söyleyimmi elif mi
:umursamaz:bilmiyorumkismileAyol ben nası gelim panikler tutar ben i yollarda
Elif im.opuyorumnanaktan.kır şu şeytanın bacağını artık..yalnız kırarken beni haberdar etmeyi unutma kaydirigubbakcemile3
Kalişim..opuyorumnanaktanşu anda bir şey diyemiyorum..fisfisfisnasip kısmet bakalım zaman ne gösterecekyerimseniben
günaydın mıhtarımmm
bende gelmiyorummmmm
canım içiiiii
ben sizleri davet ettim gelin bana diyeee
19 mayıs evlilk yılım benim 26 yıllll bırakyorum bakımm niçe yıllar dahaaaa
çarşamba olunca bu 19 mayıs bizim kutlama pazara kaldıııı sizi ozledim seviyom ama gelemiyom üzgünümmmmbilmiyorumkismile
inşşş sizde bana bi gelinnnnn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyttşk ederim kalimmmmhihoyyythihoyyytOOOO MAŞALLAH NİCE 26'LARA ESMERİM,
TAMAM BU SEFERLİK ÖLE OLSUN AMA BİZ İNŞALLAH SANA GELECEĞİZa.sopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
BİR BULUŞMAYI KK ANKARA OLARAK KIRŞEHİRDE YAPMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ VAR,
KISMET İNŞALLAH :1hug:a.s.:enbuyukkk:
esmerim güzelim kutluyorum daha nice 26 36 46 56 kutlamaları nasip etsin allah performans bol daha uzun seneler diliyorum öpüyorumŞeniz
CANIM BAHÇEDE OTURACAĞIZ AÇIK HAVADA OLACAK,:ecrin_bebek:]BENDE GELMEYI COK ISTIYORUM BEBEGIM VAR NASIL GELCEM:ecrin_bebek:
esmerim güzelim kutluyorum daha nice 26 36 46 56 kutlamaları nasip etsin allah performans bol daha uzun seneler diliyorum öpüyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?