BANAMI BUNLAR AY ELLERİNE SAĞLIK DERMİŞİMMMMMMMM:dance::dance::dance::dance::roflol::sm_cool::sm_cool:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Güzel derken benden bahsediyorsun sanirim canim arkadaşimAnkara'nın güzel hanımlarına selamlar olsun.
Arkadaşlarım 23.Mayısta görüşmek üzere hepinize sevgiler.
EVET
BİR BAKIP KALBİMİ YAKTI İŞTE:dilcikar:
CANIMMMMMM
BEN YOKKEN BULUŞMADA RAHAT RAHAT EĞLENİN BİLİYORSUNUZ BEN OLUNCA BİRAZ ZOR EĞLENİRSİNİZ:jeyyar:
üzülme bitanem ankaraya gelince tekrar görüşürüz:asigim:Günaydın hanımlar..
Herkesin cuması mübarek olsun.
Sevgiler buluşun bakalım bensiz ama gelemiyorum senağlama
eylül bacım doğum gününmüş bugün gördüm sağlıklı mutu ailenle sevdiklerinle birlikte nice nice yıllara a.s.a.s.
inş allah yardımcın olsun müjdeli haberlerinizi bekliyoruz annenizede sim soyleyinnna.s.a.s.bende sanırım annemle gelirim kızlar hihoyyyt pazartesi mikroenjeksiyon tedavimin son aşaması olacak :asigim: bebişlerimi yuvasına yerleştirecek delikafadulden Eğer doktorum bir mani görmezse anamıda alıp gelirim
bende sanırım annemle gelirim kızlar hihoyyyt pazartesi mikroenjeksiyon tedavimin son aşaması olacak :asigim: bebişlerimi yuvasına yerleştirecek delikafadulden Eğer doktorum bir mani görmezse anamıda alıp gelirim
bende sanırım annemle gelirim kızlar hihoyyyt pazartesi mikroenjeksiyon tedavimin son aşaması olacak :asigim: bebişlerimi yuvasına yerleştirecek delikafadulden Eğer doktorum bir mani görmezse anamıda alıp gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?