- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Ve 4 gün erken oldum nasıl oluyosa hiç erken olmazdım 1 2 gün geç olurdu amaCanim yanma ve bel agrisi bende olmusdu gous hassasiyeti oldukca fazlaydi batmada olmusdu ama bos gebelikden kurtaj oldum suan bende yumurtlma donemimdeyim insallah hepimizin vardir insallah
Aynı kaşıntıyı yaşamam bır haftadır eşime baktiriyorum bitlendim mi egzema mi diye bişey yok ve bugün yaptığım testleri ekliyorum pozitif mi sizceYok yerleşme kanaması yaşamadım 3 haftalık daha bugün regl günüm regle 3 gün kala öğrendim ama benim rahimden kasiga zonklamali bir ağrı vardı ve o ağrı her akşam aynı saatte geliyor gün içerisinde gelmiyor hiç. Ona çok dikkat ettim. Birde benim saç diplerim çok kaşındi özellikle tepeleri bitli gibiama asla bit yok tabi hatta Allah Allah buda belirti olmaz herhalde dedim ilginç birseydi bu. Bende şuanda daha çok uyku var uyuyorum sürekli
Bende oyle oldum napalim elimizden bisey gelmiyor cok stresli bir donem stres yapdikcada olmuyor ne yapacagimi sasirdimİlla hacdan mı olması lazım acaba
Bende bişi yok ben regl oldum malesefama çok kötüyüm hiç normal regl gibi değilim
Mavi kapaklı testlere güvenim 0 artıkAynı kaşıntıyı yaşamam bır haftadır eşime baktiriyorum bitlendim mi egzema mi diye bişey yok ve bugün yaptığım testleri ekliyorum pozitif mi sizce
İlk defa bu kadar belirgin çıkınca acaba mi dedim ama days doctor marka hiç iyi şeyler yazılmamış burda heveslenmiyim en iyisiMavi kapaklı testlere güvenim 0 artık
Ayyyy aynı test ile öğrendim yarın tekrarla benim hala saçlarimin tepeleri bitli gibi kaşınıyor bende iş yerinde bir ablaya baktirmistimAynı kaşıntıyı yaşamam bır haftadır eşime baktiriyorum bitlendim mi egzema mi diye bişey yok ve bugün yaptığım testleri ekliyorum pozitif mi sizce
Bak bu benimkide days doctir 4 gün kalaİlk defa bu kadar belirgin çıkınca acaba mi dedim ama days doctor marka hiç iyi şeyler yazılmamış burda heveslenmiyim en iyisi
İlk defa böyle bı belirti duyuyorum eğer bende pozitifsem belgelenecekAyyyy aynı test ile öğrendim yarın tekrarla benim hala saçlarimin tepeleri bitli gibi kaşınıyor bende iş yerinde bir ablaya baktirmistim
Nerdeyse aynı benim testimle ya aynı marka olması bide herkes yalancı pozitif cikariyo yazmış sabah ilk idrarla bida yapicamBak bu benimkide days doctir 4 gün kala
Allah nasip ettiyse her türlü vardır. Siz ne zamandir istiyorsunuz bebekNerdeyse aynı benim testimle ya aynı marka olması bide herkes yalancı pozitif cikariyo yazmış sabah ilk idrarla bida yapicam
Adet gününde yaptin mi o daha mı belirgindiBak bu benimkide days doctir 4 gün kala
Benim beş yaşında bı oglum var üç senedir istiyoruz ikinciyi ama olmadı ha oldu ha olacak derken üç sene geçti tedaviye başlıcaz adet olursam adetimi bekliyorum aslında inşallah olmamAllah nasip ettiyse her türlü vardır. Siz ne zamandir istiyorsunuz bebek
Aynen öyle başka marka ile yap artimed ilede yapmaİlk defa bu kadar belirgin çıkınca acaba mi dedim ama days doctor marka hiç iyi şeyler yazılmamış burda heveslenmiyim en iyisi
Bende 5 gün kala oldum bütün belirtiler vardı hâlâ göğüslerim sızlıyor çok saçma şekilde 5 gün önce oldum ilk defa hayatımda ömrümdeArkadaşlar 3 aydır bebek düşünüyoruz. Bu ay belirtilerim oldu şüphelendim ve reglime 12 gün vardı.Kan testi yaptırdım fakat negatif çıktı. Regl günüm çok düzenlidir takvim şaşmaz ya 1 gün öncesi ya da aynı gün olurum hep. Regl ağrılarım vardı birkaç gün artış gösterdi. Bacaklarım kasıklarım çok ağrıdı. Şimdi adet oldum pembemsi şeklinde henüz.Tam 1 hafta var reglime hiç olmazdı böyle şaşırdım kaldım.
Aynı marka var elimde ama başka alırımAynen öyle başka marka ile yap artimed ilede yapma
Âdet günüme 3 gün kala daha belirgindi sonra kan verdim bidaha test yapmadım canımAdet gününde yaptin mi o daha mı belirgindi
Ben o testinizde var gibi hissettim inşallah vardır aminBenim beş yaşında bı oglum var üç senedir istiyoruz ikinciyi ama olmadı ha oldu ha olacak derken üç sene geçti tedaviye başlıcaz adet olursam adetimi bekliyorum aslında inşallah olmam
İnşallah yerleşme felandir ya bukadar erken olmasida garipBende 5 gün kala oldum bütün belirtiler vardı hâlâ göğüslerim sızlıyor çok saçma şekilde 5 gün önce oldum ilk defa hayatımda ömrümde