- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Kiminde oluyomuş kiminde olmuyomuşBeta değerim en son 930du. Sat 30 haziran Regl 3 gün gecikti. Hiç belirtim yok. Neden belirtim yok diyorum eşim de belanı mı arıyorsun diyor ama belirti olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum.
Ben daha öncede duymuştumKizzz göğüsten sıvı belirtisi ilk kez duydum
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor kendinizi çok kasmayınBeta değerim en son 930du. Sat 30 haziran Regl 3 gün gecikti. Hiç belirtim yok. Neden belirtim yok diyorum eşim de belanı mı arıyorsun diyor ama belirti olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum.
Maşallah hepsi pozitif ise vardır illaki inşallah sağlıklı ilerler bende çok berbatım şuan göğüslerim öyle bir sızlıyorki sanki her an şırıl şırıl süt akacak gibi ve yemek yedim midem bulanıyoMerhabalar dün silik test ile gebelik olduğunu anladim teyit etmek için bugün tekrarladım 2 test ile ve onlarda pozitif çıktılar. Bu ay sersemlik baş dönmesi halsizlik yani grip olmuş ve kemikler sızlıyormuş gibi ve çok hapşurdum. Burun ucum kaşındi ve gıcık bir kaşınma bu. Karnımın içinde sanki haraketlilikler vardı ve seyirma atma tarzında. Reglime şuan 2 gün var 4 gün önceden regl olacakmisim sancılarım vardı rahim zonklamasi bacak ağrısı doz kapağının arkasına kadar ve aşırı ağrıdı. Sonra çok esnedim ve halada esniyorum. Bu ay işten gelir gelmez uyudum hatta 1 günum bile uyumakla geçti. Yani aklıma gelen belirtiler bunlar. Birde reglime 13 gün kala meme ucu açısı ve ağrısı vardı 1 hafta sonra uçları geçti çok hafif ağrılar vardı göğüste. Umarım hamileyimdir akşam kan vermeye gideceğim 3 testim farklı markalar ve pozitif
Sizde bebek bekliyorsunuz sanırımMaşallah hepsi pozitif ise vardır illaki inşallah sağlıklı ilerler bende çok berbatım şuan göğüslerim öyle bir sızlıyorki sanki her an şırıl şırıl süt akacak gibi ve yemek yedim midem bulanıyo
Meme ucu sıvısı gelmesi bendede var bu aradaMaşallah hepsi pozitif ise vardır illaki inşallah sağlıklı ilerler bende çok berbatım şuan göğüslerim öyle bir sızlıyorki sanki her an şırıl şırıl süt akacak gibi ve yemek yedim midem bulanıyo
Sıkınca geliyor canım benimkiMaşallah hepsi pozitif ise vardır illaki inşallah sağlıklı ilerler bende çok berbatım şuan göğüslerim öyle bir sızlıyorki sanki her an şırıl şırıl süt akacak gibi ve yemek yedim midem bulanıyo
Evet Allah nasip ederse inşallah bekliyoruz ve bu ay çok farklı hissediyorumSizde bebek bekliyorsunuz sanırım
Peki hamilemisiniz yada belirtilerinizmi varSıkınca geliyor canım benimki
Bizim 10 aydır olmuyordu hacdan bir hurma tozu geldi kestane balı ile karıştırıp hem eşim hem ben her akşam çay kaşığı yedik sonra zaten olduEvet Allah nasip ederse inşallah bekliyoruz ve bu ay çok farklı hissediyorum
Peki hamilemisiniz yada belirtilerinizmi var
Maşallah şuan hamilemisiniz yoksa doğum oldumu ? Hamileyseniz kaç aylık ve ne zaman süt gelmeye başladıBizim 10 aydır olmuyordu hacdan bir hurma tozu geldi kestane balı ile karıştırıp hem eşim hem ben her akşam çay kaşığı yedik sonra zaten oldu
Belirtim sadece adet sancısı ama zonklama şeklinde bugün o var testleri paylaştım dünde yapmıştım oda pozitifti ama o çok silikti bugün akşam bunlari yaptım 2 saat sonra acile gideceğim kan vermeyePeki hamilemisiniz yada belirtilerinizmi var
Daha reglime 2 gün var yumurtlamadan sonra meme ucu açısından sonra komple ağrımaya başlayıp sisince gelmeye başladı çok sertleşmişti göğüslerim şuan sıkınca geliyorMaşallah şuan hamilemisiniz yoksa doğum oldumu ? Hamileyseniz kaç aylık ve ne zaman süt gelmeye başladı