- 26 Kasım 2023
- 122
- 76
- 29
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Aminnnn aminnnn duam seninle sizinle canlarım benim o duyguyu çok iyi bilirim. Rabbim sizede nasip etsin aminnMaşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve bekleyen bütün anne adaylarına
Aminnn inşallah inşallahAminnnn aminnnn duam seninle sizinle canlarım benim o duyguyu çok iyi bilirim. Rabbim sizede nasip etsin aminn
Çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim
Teşekkür ederim iyiki varsınizÇok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
SizdeeTeşekkür ederim iyiki varsıniz
Tamam haber vericemSizdeedoktora gidincede haber ver olur mu herşey yolunda gitsin Allahım lütfenn
gebelik var :)Kızlar ne diyorsunuz bu işe ?
İnşallah öyledir ama herkes teste kötü diyorgebelik var :)
isterseniz baska bir testle bir daha deneyin, regl gecikti mi?İnşallah öyledir ama herkes teste kötü diyor
Hayır daha 5 gün var regle sabah ilk idrarla yapıcam bakalım 8 aydır yapıyorum test ilk kez böyle birşeyle karşılaştımisterseniz baska bir testle bir daha deneyin, regl gecikti mi?
Maşallahmerhaba hamişler hamile adayları sağllıkla kucagnıza alın benmde adetme 3 gun kala kan değerim 57 cıktı 2 gun snra 178 bugun adet gnum .. 9 agustos icin kese gormeye çağırdı doktor inşaşlah hersey güzel ilerler
one step 15₺ canım mavi kaplı bi test amin inşallahMaşallahinşallah sağ salim kucağınıza alırsınız evde test yaptınız mı yaptıysanız markası neydi ?
evet evet yeni diye siliktir, 5 gun sonra ilk idrarla yapinHayır daha 5 gün var regle sabah ilk idrarla yapıcam bakalım 8 aydır yapıyorum test ilk kez böyle birşeyle karşılaştım
masallah saglikla ilerletsin allah :)merhaba hamişler hamile adayları sağllıkla kucagnıza alın benmde adetme 3 gun kala kan değerim 57 cıktı 2 gun snra 178 bugun adet gnum .. 9 agustos icin kese gormeye çağırdı doktor inşaşlah hersey güzel ilerler
Normal kaset test değil mione step 15₺ canım mavi kaplı bi test amin inşallah
İnşallah var olsunda beklerim 5 gün daha ama ciddi bir kasık ağrısı yaşıyorum şuan aynı regl olcakmışım gibi sol kasığım sancıyo çok acıkmıştım sabahtan beri az önce elinizin artığı pasta yedim pastayı yedikçe kasığıma sancı girdi yedikçe sancı girdievet evet yeni diye siliktir, 5 gun sonra ilk idrarla yapin
valla kasik agrisi bende de var hele dun ayni anlattiginiz gibiydiİnşallah var olsunda beklerim 5 gün daha ama ciddi bir kasık ağrısı yaşıyorum şuan aynı regl olcakmışım gibi sol kasığım sancıyo çok acıkmıştım sabahtan beri az önce elinizin artığı pasta yedim pastayı yedikçe kasığıma sancı girdi yedikçe sancı girdi
Vallahi şuan ayakta durdurmayacak kadar çok sancıyo normalde reglken bile böyle acı çekmedim hiç hatta ömrüm hayatım boyunca böyle bir sancı yaşamadımvalla kasik agrisi bende de var hele dun ayni anlattiginiz gibiydihayirlar olsun diyorum ama cok okudum normal diyolar. ben daha onceki gebelik belirtilerimde hic yasamamistim ama hepsi farkli heralde, cok hareket etmeyin dinlenin