- 26 Kasım 2023
- 122
- 76
- 29
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Bu ateş ölçme yumurtlama günü için mi yoksa gebelik olup olmadığını anlamak için mi yapıyorsunuz
Nasıl oluyor
Kız aaaaa37,5 çıktı canım akıntı rengim beyaz ve sarı gibi hafif ayaklarımın tabanında ateş çıkıyor resmen değişik şeyler oluyor farkındayım vücudumda ama beklemek en doğrusu olur gibi geliyor bana
Bu ateş ölçme yumurtlama günü için mi yoksa gebelik olup olmadığını anlamak için mi yapıyorsunuz
Nasıl oluyor
Yemin ederim heyecanlandım zaten hazır bekliyorum ben gelsin burdayımAdet bittikten hemen sonra başlıyorsunuz sabah kalkar kalkmaz hergun öbür adet gelene kadar yapıyorsunuz benim 34 den 37 ye kadar yükseldi adette hamileydim öncesinde yaptığımda hep 34 felan oluyordu sadece yumurtlama da yükseliyordu sonra düşüp çıkmıyordu bunda yükseldi yumurtlamada catlamada düştü sonra birdaha yükseldi birdaha düşmedi ben hala olcuyorum ateşim
Kız aaaaabak suphelenebilirsin bu doğru tıbben de uygulanan birşey ay meraklandim şimdi ya
Allah gönlünüze göre versin inşallahKizlar selam. Bat'a 6 gun var iki gundur ozellikle bugun uykudan kafami kaldıramıyorum . Goguslerimde biraz hassasiyet var bunun disinda birsey yok
İçimi birazda olsa rahatli gerçekten vu ay içim kıpır kıpır bakalım biraz daha bekleyip test yapicamYerleşme kanaması herkeste görülen birşey değil. Korkma o konuda illa yaşayacak değilsin. Bende yaşamadım canım.
Deneyeyeyim bir dahakine inşallahAdet bittikten hemen sonra başlıyorsunuz sabah kalkar kalkmaz hergun öbür adet gelene kadar yapıyorsunuz benim 34 den 37 ye kadar yükseldi adette hamileydim öncesinde yaptığımda hep 34 felan oluyordu sadece yumurtlama da yükseliyordu sonra düşüp çıkmıyordu bunda yükseldi yumurtlamada catlamada düştü sonra birdaha yükseldi birdaha düşmedi ben hala olcuyorum ateşim 37
Bir kere denedim fakat çok fazla stres oluyorum ve bu iliskime çok yansıyor iş gibi geliyor ve ozaman ilişki istemiyorum o yüzden bıraktım inşallah olur. İnşallah en kısa zamanda gebelik haberi alırsınızBu olursa ikinci gebeliğim olacak kısmetse. İlkinde yerleşme kanaması yaşamadım hiç ve acaba niye olmadı diye korkmuştum ama herkeste olmayabiliyormuş ve zaten az kişide görülürmüş o yüzden o kanamayı düşünmeyin hiç. Adetiniz düzensizse yumurtlama da düzensiz oluyor o yüzden en iyisi ovulasyon testiyle gebelik denemek.
Ovulasyon testi yapmayi dusunmuyorsaniz gun asiri iliski en guzeliBir kere denedim fakat çok fazla stres oluyorum ve bu iliskime çok yansıyor iş gibi geliyor ve ozaman ilişki istemiyorum o yüzden bıraktım inşallah olur. İnşallah en kısa zamanda gebelik haberi alırsınız
Hormon testleri ve spermiogram sonuclari normal miOda gitti
Hormonlarım normal spermiogramı göremiyoruz allah kahretmesinkiHormon testleri ve spermiogram sonuclari normal mi
Benim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerinSAT tarihinden itibaren 17. Gün
Kalkarken dönerken vs. Kasık krampı
Şiddetli bel bacak ağrısı başım sürekli ağrıyor ama daha çok ağrı
Mide bulanmasından çok yanma ekşime
Halsizlik her an bi yere kafamı koysam uyurum çok direniyorum uyumamak için .
18. Gün gündüz mide bulantısı
Gece ağzımın içi zehir gibi sanki deterjan yemişim + mide bulantısıçok sevdiğim yumuşatıcı ve sıvı deterjan kokularından iğrenme 19. Gün şiddetli bel bacak ağrısı devam sürekli yaptığım işleri yapamıyorum bacaklarım titriyor resmen ağrıdan acıkıyorum çok açım canım şekerli şeyler istiyor tuzlu şeyler istiyor 21. Gün bi anda gelen vajinal akıntı saniyelik ama regl oldum sandım afedersiniz işemiş gibi geldi bi an + olarak vajinaya birşey batıyormuş gibi ara ara ağrı giriyor (Gece 23.30 civarı göğüslerden süt sıvı gelmesi oldu ) 22. Gün yani bugün 31 temmuz hala göğüslerim sızlıyor süt gelcekmiş gibi sizce bunlar hamilelik belirtisimi ? Ve hapşırsam kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyor YARDIMMM LÜFFEEENN ANACIKLAR ANA ADAYLARIII
Çoğunlukla gün aşırı oluyor iliskimiz not nadir 2 gün ara verelim kismet bakalım bu ay baya dolu geçtiOvulasyon testi yapmayi dusunmuyorsaniz gun asiri iliski en guzeli
Eğer ilk 5 dakikada çıktıysa gebesiniz tebrik ederimmmBenim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerin
1. Dk da hemen cıktı zaten 5 saat öncede kaset test yapmıştım onu da atayım Buda 3. Dakika da netleşti silikti çok ama ben çok kuruma cızgısı gördüm çevrem de öle olabılır mı die dusunuyorummEğer ilk 5 dakikada çıktıysa gebesiniz tebrik ederimmm
Kuruma çizgisi 10 dakikadan sonra oluyor diye biliyorum ama netleştirmek için kan verin bence var gibi duruyor ben sınırsız test yaptım kuruma çizgisi bile görmedim1. Dk da hemen cıktı zaten 5 saat öncede kaset test yapmıştım onu da atayım Buda 3. Dakika da netleşti silikti çok ama ben çok kuruma cızgısı gördüm çevrem de öle olabılır mı die dusunuyorumm
Nasil yani nedenHormonlarım normal spermiogramı göremiyoruz allah kahretmesinki
Tebrik ederim pozitif gibi gorunuyor1. Dk da hemen cıktı zaten 5 saat öncede kaset test yapmıştım onu da atayım Buda 3. Dakika da netleşti silikti çok ama ben çok kuruma cızgısı gördüm çevrem de öle olabılır mı die dusunuyorumm
Başınız saolsun üzüldüm bende çok Bebek kaybeyttım hatta sol tüpümü bile aldılar kendim de ölüyordum ama hakkımızda hayırlısı olsunTebrik ederim pozitif gibi gorunuyorilk gebeligimde benim de iki gun onceden ayni boyleyken cikmisti . Ama malesef bebegimi kaybettim
Yarın bi test daha yaparım kan da verırım testın durumuna göre teşekkür ederim sizlere haber verırımKuruma çizgisi 10 dakikadan sonra oluyor diye biliyorum ama netleştirmek için kan verin bence var gibi duruyor ben sınırsız test yaptım kuruma çizgisi bile görmedim
Asla güvenmiyorum bu testlereBenim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerin