- 20 Mart 2024
- 737
- 134
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Testin markası me ?Benim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin markası me ?Benim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerin
Off hep psikolojik ya gerçekten üzmeyin tatlı canınızı inşallah olacaktır her şeyin bir vakti varmış ben bunu anladım.Bir kere denedim fakat çok fazla stres oluyorum ve bu iliskime çok yansıyor iş gibi geliyor ve ozaman ilişki istemiyorum o yüzden bıraktım inşallah olur. İnşallah en kısa zamanda gebelik haberi alırsınız
Aritmet ama kan verdim 1.2 çıktıTestin markası me ?
Evet sonucum 1.2 çıktıAsla güvenmiyorum bu testlere
Aynısını 5 gün önce ben yaşadım çünküAritmet ama kan verdim 1.2 çıktı
Ayyy biran hamilesin sandım nasıl sevindim kan vermişsin negatif çıkmis. Hayırlısı olsun diyelim. Belki pozitife döner üzülme olurmu.Benim de belirtim yok ama test yaptım bugün 2 tane hamılemıyım bilmiyorum reglıme 2 gün var yanılma payı var mı testlerin
Evet gercekten psikolojik ben cok ektilenen bir insanim o yuzden Allaha biraktim en hayirli zamanda olacagina inaniyorum artikOff hep psikolojik ya gerçekten üzmeyin tatlı canınızı inşallah olacaktır her şeyin bir vakti varmış ben bunu anladım.
Üzülmüyorum 1.2 çıktı kan sonucum dün reglime 1 gün kaldı bakalım belki yeni oluşuyordur ama testlerde çıktı çift çizgi anlamadımAyyy biran hamilesin sandım nasıl sevindim kan vermişsin negatif çıkmis. Hayırlısı olsun diyelim. Belki pozitife döner üzülme olurmu.
Önce kanda çıkıp sonra idrarda çıkması lazım değilmi testler hatalı olabilirÜzülmüyorum 1.2 çıktı kan sonucum dün reglime 1 gün kaldı bakalım belki yeni oluşuyordur ama testlerde çıktı çift çizgi anlamadım
Bencede ama toplam 4 tane yaptım hepsi farklı marka farklı eczane anlamadımÖnce kanda çıkıp sonra idrarda çıkması lazım değilmi testler hatalı olabilir
Testleri atsaniz bakalimBencede ama toplam 4 tane yaptım hepsi farklı marka farklı eczane anlamadım
Göğsünüzden sıvı geliyorsa prolaktin yüksek olabilir bi baktırın istersenizAynısını 5 gün önce ben yaşadım çünkü
Baktırdım normalin bile altında 11.2 mi neGöğsünüzden sıvı geliyorsa prolaktin yüksek olabilir bi baktırın isterseniz
BuyrunnTestleri atsaniz bakalim
Bazen idrarda enfeksiyon olduğu zaman testlerde pozitif gösterme sorunu olabiliyormuş. Bende anlamadım ki canım valla çok ilginç gerçektenBencede ama toplam 4 tane yaptım hepsi farklı marka farklı eczane anlamadım
Bak size geçen ay hamile olmadigimda ki testimi atayım pozitifti kanda negatif çıkmıştı bu testte hemde saniyeler içinde çıkmıştı bu test kuruyunca baya belirginlesmisto bizde acile gittik koşa koşa negatifBuyrunn
Bu test pembe kismi dagilmis ama bozuk gibi duruyorBak size geçen ay hamile olmadigimda ki testimi atayım pozitifti kanda negatif çıkmıştı bu testte hemde saniyeler içinde çıkmıştı bu test kuruyunca baya belirginlesmisto bizde acile gittik koşa koşa negatif
Kimyasal olabilir mi acabaBuyrunn
Yani geçen ay böyle çıkmıştı hamile değildim zaten ama kuruyunca çizgi olmuştu artimed marka bu ay hamileyim çok şükürBu test pembe kismi dagilmis ama bozuk gibi duruyor