K Kadinsss Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2021 1 1 1 28 25 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kadinsss #1 N. Sinem Doktor için randevu aldim. Burun ameliyatı olacağım ama devlet diye tereddüt ediyorum. Hiç ameliyat oldunuz mu bilginiz var mı?
N. Sinem Doktor için randevu aldim. Burun ameliyatı olacağım ama devlet diye tereddüt ediyorum. Hiç ameliyat oldunuz mu bilginiz var mı?
N nanaq Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 3 0 1 25 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kadinsss #2 Nasıl geçti görüşmeniz ben de ona randevu almayı düşünüyordum
B berruknt Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2022 5 0 1 25 9 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kadinsss #3 Kadinsss .!.: N. Sinem Doktor için randevu aldim. Burun ameliyatı olacağım ama devlet diye tereddüt ediyorum. Hiç ameliyat oldunuz mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... nasıl geçti bilgi alamıyorum dönerseniz çok sevinirim
Kadinsss .!.: N. Sinem Doktor için randevu aldim. Burun ameliyatı olacağım ama devlet diye tereddüt ediyorum. Hiç ameliyat oldunuz mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... nasıl geçti bilgi alamıyorum dönerseniz çok sevinirim
B berruknt Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2022 5 0 1 25 9 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kadinsss #4 nanaq .!.: Nasıl geçti görüşmeniz ben de ona randevu almayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... randevu aldıysanız bilgilendirebilir misiniz lütfen
nanaq .!.: Nasıl geçti görüşmeniz ben de ona randevu almayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... randevu aldıysanız bilgilendirebilir misiniz lütfen