Haydar Dümen`e gelen sorular sizce gerçek midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

• Evet, gerçek olduklarını düşünüyorum

OY: 82 34,3%
  • Hayır, gerçek olduklarını düşünmüyorum

OY: 79 33,1%
  • Ne olursa olsun, adam eğitici bilgiler veriyor

OY: 69 28,9%
  • Haydar Dümen`i tanımıyorum

OY: 1 0,4%
  • Hiç okumadım

OY: 8 3,3%

• Ankete Katılan
    239
G

gozyasi

Ziyaretçi

gerçektir,doğru bilgilerde veriyor

valla inanması zor ama doğru bi kaç canlı yayınını izlemiştim gerçekten geliyor o sorular

bence gercek benim arkadaşıma çok iyi yardımcı oldu biraz tuzlu muayenesi ama deiyo arkadaşım kocasıyla çok mutlu şimdi :)

bende gerçek olduğuna inanıyorum.

sanmam..toplumumuz o kadar da cahil değil..abartmamak lazım... :1closedeyes:

valla gercektır.canlı yayında anlatmıstı.opustuk hamıle kalırmıyım dıye bıle soran oluyomus.yurdum ınsanı bır alem yaaaaa

bazıları doğru olabilir ama genellikle eğlenmek dalga geçmek amaçlı sorular geliyor bence ( her ne kadar yanlış olsa da )

valla benim gerçek olduğuna inanasım gelmiyor.yani insanlar bukadarmı karacahil.sanki bu soruları soranlar resmen dalga geçiyorlar.umarım gerçekte değildir.

ya gercek olan kısmıda var..geyik olan kısmda..bir keresinde aptalın biri şöyle bi soru yöneltmişti..penisim25 cm çapı 14 cm ilk gecede başarılı olabilirmiyim die:)))))))))))))

Gercek olabılır dıye düşünüyorum ama belkı dalga geçmek için yazanlarda oluyodur .Ama ben haydar dümenin yanıtlarına bayılıyorum yaa çok güzel cevap verıyor.:Roflol::Roflol:sırnaşık şey

o kadar da takip etmiyorum haydar dümeni bi rara posta almıştım içinde de o vardı şöle bi baktım doğru gibi geldi bana...

ya gerçekten ben postada okuyorum hergün:1shok::1shok: şaşırıyorum öle sorular geliyoki adamcağız ne diyeceğini şaşırıyo ama ii idare ediyo bence:Roflol::Roflol:

bu soruya gerçektir cevabı vermek istemezdim ama bu konuda çok fazla cahil insan oldugunu düşünüyorum ayrıca bişey farkettim ona soru soranların bir çoğu 18 yas altı yani 14 15 yasında çocuklar bile soru soruyo e tahmin edin 14 yasında olan bi çocuk cinsellik hakkında ne kadar mantıklı şeyler sorabilir ki...sonuç olarak bence sorular gerçektir

Back
X