Haydar Dümen`e gelen sorular sizce gerçek midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haydar Dümen`e gelen sorular sizce gerçek midir?

• Evet, gerçek olduklarını düşünüyorum

OY: 82 34,3%
  • Hayır, gerçek olduklarını düşünmüyorum

OY: 79 33,1%
  • Ne olursa olsun, adam eğitici bilgiler veriyor

OY: 69 28,9%
  • Haydar Dümen`i tanımıyorum

OY: 1 0,4%
  • Hiç okumadım

OY: 8 3,3%

• Ankete Katılan
    239
bence de gerçektir..çok cahil var bu konuda..
sorular hep aynı zaten..ama haydar dümenin yanıtları çok güzel..dalga geçmek için bile yapıolarsa adam öyle cevaplar -nüktelerle- veriyor ki kendileri rezil oluyo soranların..sırf o cevaplar yüzünden okuyorum..

cok cahıl var ya bazen abartı sorular var ama onlar gercek dısı bence

bilmiyorum ben emin değilim bazıları da dalga geçiyor bence onun için saçma sapan şeyler yazıyorlar adam da artık dalgaya vurmuş

Birara postada yazılarını okuyordum ama gelen soruların gerçekliğine inanmıyorum maalesef sağlık konuları dahil biçok şeyle dalga geçenler olduğu sürece böyle şeyleri konuşmaya devam ederiz gibi geliyor siz ne dersiniz?

eskı ebe bır aıle dostumuz anlatmıstı,dogum konturolunu koylu kadınların dılınden şöyle anlatmaya calısmıs,bak kızım ates harlanınca kullanıcaksın kocan yapacak falan dıye(PREZERVATIF) tam hatırlamıyorum ama kadın bır kac ay sonraa gelmıs hamıle ebe sormus kullanmadınızmı dıye kadın aman su be sende bısey bılmıyon at at atese nereye kadar al yıne hamıleyım demıs kadın prezervatıfı ocaga atıyomus ,bıtanesıde vajınasına sokmus prezervatıfı,ıcler acısı ama gercek

ya adam doğru yazıyor olabilir ama bence gönderenler dalga geçio mesela bi soru var gülmekten yarıldım
Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri
var. Bu doğru mudur?
yaaaaa düşünsenize çocuklar büyük ayaklı erkek arayacak :roflol: ayrıca yani ben o yaşta hiç böle şeyleri merak etmiyordum. eğer gerçeklerse pardon ama arkadaşlar YUH diyesim var nedir yaaaaa :oklava:

bazen denk geldimi okuyorum haydar amcayı. sorular şaka gibi geliyor ama sanırım gerçeklik paylarıda var. ben daha çok haydar amcanın verdiği cevaplara bayılıyorum. adamcağız nerden buluyo o kadar benzetmeyi...

komik gibi görünüyor ama yazıkki gerçek ben gerçek olduğuna inanıyorum şu devirde hala cahil insan çok çünküa.s

bende o gazeteyi alırsam mutlaka okurum ama bi keresinde erkek arkadaşıma sölemiştimde o gerçek diildir demişti, ama adam gerçekten sorulara çok komik cvplar verio. ee öle sorulara öle cvplar:))

gerçektir tabiiki. burası Türkiye ve cinsellik konusunda ne kadar eğitimsiz olduğumuz belli ve bu soruların gelmesi oldukça normal geliyor bana. ama okurken gülmekten yerlerde buluyorum kendimi tabii :roflol:
cinsellik konusunda tecrübem olmadı hiç bunu açıkça söylerim ancak tecrübemin olmaması o konuda araştırma yapmamı engelleyemez. ben elimden geldiğince cinsellikte bilmediğim herşeyi araştırarak öğreniyorum bu utanılacak birşey değil anlayamıyorum insanlar neden öğrenmemek için bu kadar direniyorlar ve gülünç duruma düşürüyorlar kendilerini. yazık..

buyrun bir örnek;

PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?

adam eğitici bilgiler veriyor.
ama soruların bazılarının gerçekten olduğuna inanmıyorum çünkü okadar saçma şeyler soruluyoki dalga geçildiği bariz ortada.

bende eğitici yaklaştığını düşünüyorum ama gelen soruların ve sorunların birazda medya açısından abaratılarak haber değeri olsun ve gündemde çok fazla kalsın diye sürüklendiğini düşünüyorum.. aslında kimsede o kadar bilgisiz değildir, helede internet çağında bilmiyorum demek çok komik..

adam doğru bılgı verıyor ızlıyoruz göruyoruz yararlı bu adamın varlıgı doktorlugu verdıgı bılgıler halk ıcın calısıyor yani, tamam muayeneye gıdenler cok para döküyorlarmıs ama sonucta cöözum de verıyor ..

Hepsi Gerçektir..
Gazetede Yayınlanan Yazılar İse; Sansürlüdür..
Bir de Gelen Faksların İlk Hallerinizi Görseniz..:120:

Back
X