_Zebos_ TEK DİL,TEK BAYRAK... Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 15.448 92 206 Diğer 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi #41 itiraf ediyorum ben çok eskiden haydar dümen okumak için posta gazetesi alırdım anneme de bulmaca çözcem derdim gençlik işte
itiraf ediyorum ben çok eskiden haydar dümen okumak için posta gazetesi alırdım anneme de bulmaca çözcem derdim gençlik işte
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.172 18.332 823 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi #42 bende posta okurum ama ve lakin o cinsel sayfayı eşim yırtmamı söyler kızım okumasın diye kızım 19. unda ondan o sayfada yazanlar kötü örnek diyor
bende posta okurum ama ve lakin o cinsel sayfayı eşim yırtmamı söyler kızım okumasın diye kızım 19. unda ondan o sayfada yazanlar kötü örnek diyor
Feronia İyi ki varsın :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 6.289 43 78 Diğer 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi #43 ema1 .!.: bende posta okurum ama ve lakin o cinsel sayfayı eşim yırtmamı söyler kızım okumasın diye kızım 19. unda ondan o sayfada yazanlar kötü örnek diyor Genişletmek için tıkla... O sayfayı ne kadar yırtarsanız yırtın kızınız sizden saklı neler bakıp okuyordur neler.. Ayrıca bu yaşta cinsellikle alaka ne bilgilere sahiptir bi bilseniz o sayfayı yırtmanız bişey değiştirmez:)
ema1 .!.: bende posta okurum ama ve lakin o cinsel sayfayı eşim yırtmamı söyler kızım okumasın diye kızım 19. unda ondan o sayfada yazanlar kötü örnek diyor Genişletmek için tıkla... O sayfayı ne kadar yırtarsanız yırtın kızınız sizden saklı neler bakıp okuyordur neler.. Ayrıca bu yaşta cinsellikle alaka ne bilgilere sahiptir bi bilseniz o sayfayı yırtmanız bişey değiştirmez:)