Hayattan zevk al(a)mıyorum

Böyle durumlarda ölüm yaşamakla aynı olduğu için, şükretmek bir şey ifade etmez. Zaten intiharlar böyle insanlardan çıkıyor, şükredecek kadar hayatı, yaşamayı sevmeyen, bir mana bulamayan, ilerisinde yaşamaktan acı çeken insanlardan.
Yine de bir deneyin derim:) şükretmekle mana bulamamak çok zıt görüşler.
Mana bulamamak mutsuzluğu getiriyorsa varlığa güzel bakıp şükretmek mutluluk getirebilir:)

Tanımlamak zor olacak biraz ama senin için yapmaya çalışacağım 😅
Üşengeç bir kere, sevişmek yerine fotoğrafsal olayları tercih ediyor. Hangi aklı başında, sağlıklı bir erkek sevişme durumu varken 'Ay başka zaman mi sevissek, acelemiz yok, bir foto ativersene' kafasında olur ki? 🤦🏻‍♀️
Bi de çünkü yerine çünki falan yazıyor. Eminim direkt yerine de direk falan yazıyordur bu.

Ay "herkez" yazar o bir de...

Ya konuyu dagitmak istemiyorum ama anlatmadan edemiycem

Yillar önce flörtlestigim adam bana "ya sen melek misin? Çeşke herkez senin kadar iyi olsa" yazmisti.

Her sey o saniye bitti 😂😢
Bitmesi isabet olmuş. Tek bir harf yanlışlığı aslında çok şey özetliyor 'kitap okumam etmem, hatta biraz kültürsüz ve cahil olabilirim' gibi gibi 😅
Herkez kadar direkt yerine direk yazanlar öyle bir delirtiyor ki beni.
Kitap okumayı çok seven bir arkadaşım bile direk yazıyor ya inanılır gibi değil. 'Sende mi Brütüs?' diyesim geliyor 🤦🏻‍♀️

Boşluktasın gibi arayışta gibisin...
Ne zaman aklındaki senle yaşadığın sen paralellik gösterir o zaman hayattan zevk almaya başlarsın.

Burada kendine güçlü, aşk kadını, cinselliğe düşkün kadın profili çiziyorsun ama doğru düzgün bir cinsellik bile yaşamamışsın, birilerinin seni cinsel olarak beğenmesi seni anlık olarak tatmin ediyor gerisini dolduramıyorsun. Aşk kadınıyım diyorsun takılmalık erkek arıyor gibi davranıp azıcık konuştuğun kişiyle aşk hayallerine dalıyorsun.
Kendine dürüst ol. Burada slutshaminge uğruyorsun sorsalar seviştiğin erkek sayısı 1 mi ne o da şaibeli.

Merhabalar hanımlar,

Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.

Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.

Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.

Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.

Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.

Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.
Bilmiyorum kac yaşındasınız, ama insan yas aldikca farkli olaylar hastaliklar vs görüp yaşayınca en onemli seyin saglik oldugunu anliyor.. saglikli oldugunuz her an yasama sikica tutunun.. tabi ki ask, sevgi vs hayata baglanmak icin cok önemli. Ama iliskiler bitebilir, evlilik bitebilir vs vs.. onemli olan kendinizle olan iletişiminiz, kendinize deger vermeniz..

Boşluktasın gibi arayışta gibisin...
Ne zaman aklındaki senle yaşadığın sen paralellik gösterir o zaman hayattan zevk almaya başlarsın.

Burada kendine güçlü, aşk kadını, cinselliğe düşkün kadın profili çiziyorsun ama doğru düzgün bir cinsellik bile yaşamamışsın, birilerinin seni cinsel olarak beğenmesi seni anlık olarak tatmin ediyor gerisini dolduramıyorsun. Aşk kadınıyım diyorsun takılmalık erkek arıyor gibi davranıp azıcık konuştuğun kişiyle aşk hayallerine dalıyorsun.
Kendine dürüst ol. Burada slutshaminge uğruyorsun sorsalar seviştiğin erkek sayısı 1 mi ne o da şaibeli.
Birazcık yanlış bir gözlem olmuş.
Çabuk aşık olan biri değilim zaten. Öyle her gorustugum erkekle de gelecek hayalleri falan kuran bir tip de değilim.
Sevistigim erkek sayısını da konusu geçmişken belirteyim bari, 5 kişi.

Bilmiyorum kac yaşındasınız, ama insan yas aldikca farkli olaylar hastaliklar vs görüp yaşayınca en onemli seyin saglik oldugunu anliyor.. saglikli oldugunuz her an yasama sikica tutunun.. tabi ki ask, sevgi vs hayata baglanmak icin cok önemli. Ama iliskiler bitebilir, evlilik bitebilir vs vs.. onemli olan kendinizle olan iletişiminiz, kendinize deger vermeniz..
Kısa bir süre önce sağlık sorunu yaşadım.
Göğsümde kist çıktı, gittiğim doktor ultrason ve mr sonucumu kötü gördüğünü söyledi.
Biyopsi yapıldı, sonuçlar iyi çıktı.

Neyse işte o zamanlar karar almıştım. Artık yaşadığım her anın kıymetini bileceğim diye. Ama o durumdan kurtulunca aldığım karar da havada kaldı. Klasik insan davranışı..

Kısa bir süre önce sağlık sorunu yaşadım.
Göğsümde kist çıktı, gittiğim doktor ultrason ve mr sonucumu kötü gördüğünü söyledi.
Biyopsi yapıldı, sonuçlar iyi çıktı.

Neyse işte o zamanlar karar almıştım. Artık yaşadığım her anın kıymetini bileceğim diye. Ama o durumdan kurtulunca aldığım karar da havada kaldı. Klasik insan davranışı..
Hepimizin enerjisi zaman zaman düşüyor, rutinlik vs.. zaten hayat kimseye 7/24 mutluluk veren bi sey degil..bazen mutlu bazen mutsuz , bazen umutlu bazen karamsariz, hayat bu işte..

Birazcık yanlış bir gözlem olmuş.
Çabuk aşık olan biri değilim zaten. Öyle her gorustugum erkekle de gelecek hayalleri falan kuran bir tip de değilim.
Sevistigim erkek sayısını da konusu geçmişken belirteyim bari, 5 kişi.
2 konu önce kısmen bakire olduğunu söyleyen sen değil miydin? Burada şunu yazmaya utanıyorum olay zarda değil kaç kişiye dokunduğunu da saymıyorum ama açtığın konuları tek tek biliyorum. Fuckbuddyliği bile yapamadın bu yüzden cinsellik yaşadığını düşünmüyorum. Aşık olmadım diyorsun ama hemen etkilenip hayallere kapılıyorsun bu da “cinselliği özgürce duygulardan arınmış bir şekilde yaşarım” felsefesine uymuyor.

Eğer ben yanlış anlıyorsam bu okuduğumu anlamadığımdan değil senin kendini farklı lanse etmenden kaynaklı. Eleştirel gelebilirim ama burada seni kınamadan yardımcı olmaya çalışan üç kişiden biriyim belki de. Bazı şeyleri daha fazla tecrübe kazanınca anlayacaksın.

Hepimizin enerjisi zaman zaman düşüyor, rutinlik vs.. zaten hayat kimseye 7/24 mutluluk veren bi sey degil..bazen mutlu bazen mutsuz , bazen umutlu bazen karamsariz, hayat bu işte..
Buradaki önerileri dinleyip yarın b12, d vitamini almaya başlayacağım.
Bugün arkadaşlarım da yüzümün solgun ve yorgun durduğunu söylediler. Belki vitamin falan eksikliğindendir.

Ben de hayattan zevk almıyorum. Teshisim depresyon. Temmuzda emdr tedavisine baslıcam işe yararsa haber veririm

X