- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
- Konu Sahibi Sonbaharimhep
-
Esim yakisikli soyle boyle derken onu ovmek icin yazmadim.ben yasayan bi ot gibiyim yasamak bile istemiyorum simdi ciddi ciddi beni napsin gitsin evlensin iatiyorum kizima bile ne guzel bi anne bulsun sacma olabilir ama ciddi ciddi dusunuyorum.kendimi toplayamiyorum bunlari dusunuyorum ama aklimdan cikmiyor.anneniz nasil atlatmis ben atlatamiyorum cok uzuluyorum toplanmak istiyorum olmuyorYa ben hatırladım seni. Daha öncede yazmıştım sana. Bak benim annem bile isteye benden sonraki kardeşimi aldırmış sonrada isteyerek öteki kardeşimi dünyaya getirmiş. Alınan şimdi 33 yaşında olacaktı. Ama annem öyle inanmış karar vermiş. Eşin yakışıklıymış subaymış sen kötüymüşsün yok daha neler ya. Aklını başına al. Senin yerine kim gelirse gelsin yaşayan evladın için anne olamayacak. Psikolog iyi gelmiş biraz belli. Biraz daha geçsin yeniden yap. Şuan varya bitmiş gitmiş bir gebelik için diğer evladının hakkına giriyorsun diyim sana
Olmuyor yapamiyorum unutamiyorum toplanamiyorumArtık olan olmuş, kızınızın günahına girmeyin ona iyi bir anne olun.
Cok coktum zayifladim yasayan bir ot gibi hissediyorum kendimi psikiyatri den de umudumu kestim tam dinlemiyolar .kendi kendime iyi olmaga calisiyorum olmuyor unutamiyorumBiz insaniz ve hatalar yapabilirz. Olmus ve ölmüse care yok neyazikki. Benim anladigim kadariyla sizin bebeginizi aldirdiginiz dönem piskolojik durumuz normal degilmis. Buyüzden dogru karar verememisiniz. Artik gecmise bir sünger cekin. Böyle devam ederseniz daha fazla hastalik sahibi olup erkenden cökersiniz. Ailenizi düsünün.
Kalbi rahme dusunce atmaya baslarmis ultrasonda duyulmuyor sadece.inanin cok ugrasiyorum ama unutamiyorum hic iyi degilim.siz nasil atlattiniz baska cocugum olsada onun acisi gecmeyeckmis gibi geliyorFazla dramaliteze etmiyor musunuz, bu kacıncı konunuz. Bunları yazınca, siz böyle yaşayınca o geri gelmeyecek. Kendinizi bu şekilde mi kandırıyorsunuz acaba. Olan oldu artık.
Henüz 5 haftslıkmış kalbi bile atmıyordu. oyle düşünün.
SSiz yazınca aklıma geldi benim de 1 kürtajı var. Unutmuşum bile.
Olmaması gerekiyordu olmadı.
Bu şekilde hayat yasanmaz. Herkese dünyayı dar ediyorsunuz. Basta kendinize
Kızının kabahati ne? Bu mutsuzluğun niye içinde? Mutlu bir anneyi hak etmiyor mu? Giden için bir şey yapamazsınız. Anneyseniz çocuğunuza iyi bir anne olun, hiç bir şeyden haberi olmayan kızınızı üzmeyin, ona emek verin.Olmuyor yapamiyorum unutamiyorum toplanamiyorumguclu olmaya calisiyorum yok olmuylr
Aliyorum ama onlardan da umudum yokki dinlemediler bile tam psikiyatri kimse anlamiyor beni cok pismanim cok ozluyorum bebegimi sucluluk vicdan azabi cekiyorum ben ne bicim anneyim diyorum olmuyor gercekten umudum tukendi ben duzelemiyorumBuraya sayfalarca yazı yine de düzelmezsiniz.
sizin psikolojik destek almanız lazım.
Esim yakisikli soyle boyle derken onu ovmek icin yazmadim.ben yasayan bi ot gibiyim yasamak bile istemiyorum simdi ciddi ciddi beni napsin gitsin evlensin iatiyorum kizima bile ne guzel bi anne bulsun sacma olabilir ama ciddi ciddi dusunuyorum.kendimi toplayamiyorum bunlari dusunuyorum ama aklimdan cikmiyor.anneniz nasil atlatmis ben atlatamiyorum cok uzuluyorum toplanmak istiyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?