- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
Bende turk kahvesi yapip sooyle bi oturmaya gectigim zamani cok seviyorum :) . Ders calismakatan sıkılırsam turk kahvesi yapip gelince daha bi motive oluyorum nedense
Balkonum ve çiçeklerim müthiş keyif veriyor bana. Işyerinden stresli geldiğim günler direk balkona çıkıp ciceklerimle konuşur ilgilenir elimi çamur eder rahatlarım ev halkı da durumum farkında. Tavsiye ederim:)
Ahhh yaşasın kkKadınlar kulubübaşka hiç şahsi zevkim yok
Ben genelde alışverişe çıkarım. Bi rujda alsam beni mutlu ediyor.. Stresten de uzaklaşmış oluyorum kafam dağılıyor.
Ayrıca şuan yaptığım şeyi söyliyim mesela:) Az önce bi tabak dolusu patates cipsi yedim arkasından çekirdek onun arkasından da haribo ayıcıklı jelibonlardan.. çok seviyorum napim
Kasımın keyfine varalım kızlar ne demişler kasımda aşk başkadır
Hayal kurarak keyiflen mademAski bulursam birakmicam ama nerdeee
Ben kasımda aşık olmuştum gerçekten başkaymışKasımın keyfine varalım kızlar ne demişler kasımda aşk başkadır
Yok artıkBen genelde alışverişe çıkarım. Bi rujda alsam beni mutlu ediyor.. Stresten de uzaklaşmış oluyorum kafam dağılıyor.
Ayrıca şuan yaptığım şeyi söyliyim mesela:) Az önce bi tabak dolusu patates cipsi yedim arkasından çekirdek onun arkasından da haribo ayıcıklı jelibonlardan.. çok seviyorum napim
Akrep görürse o salladığını boynuna dolar boğar seniEvet kafayıda açar
Çiçekleeeerrrrgüzel öneri
Ahhh yaşasın kk
Alışveriş cips ve çikolata
Tüm kadınların ortak noktası
Yaaa öyle mi neler planladınBen kasımda aşık olmuştum gerçekten başkaymışbu cuma yildönümümüz
Ben kulağıma kulaklık takıp ,müzik dinleyerek balkonda, türk kahvesi içmeye, akşamları bayılıyorum.helede hava yağmurluysa, daha bi güzel oluyo, hem yamuru izleyip hemde kahvemi içmek.birde hiç bişey almadan gezmeyi çok seviyorum gezme sonunda bir kafede oturup çay içmek çok keyifli mesela.yada bir parkta oturup elinizde bir içecekle şuanda bilgisayarın başından kalkıp bunları yapasım geldi ayyyy
Akrep görürse o salladığını boynuna dolar boğar seni
Kızlar iyi Akşamalar;
Mutlu olmak için başkasının mutlu olduğunu görmek;
Kasımda Aşk bambaşka