Selaaam
Hepimizin bir koşuşturması, sıkıntısı, stresi ,çoluğu çocuğu, sorunlu bir çevresi vs var.
Bu kısa hayatta hayattan keyif almak için neler yapıyoruz ? Kendimizi ne kadar mutlu etmeye çalışıyoruz ?
Bu topiği hayattaki güzel şeyleri keyifli şeyleri ön plana çıkarmak farketmek adına açtım
Kısa bir süredir kendime hergün "hayattan keyif alacak birşey" yapmayı şartladım
İstiyorum ki bunu hepberaber yapalım.
Burada keyifli örnekleri çoğaltalım
Hemde içinde hep güzel keyifli şeylerin dolu olduğu bir topic olsun
Ben hemen örneklendireyim;
Bugün hayattan keyif almak için kızımla parkta dökülen yaprakların arasına yattık çok eğlendik , sonbaharın tadını çıkardık
Hadi başlayalım keyif dolu bir topic olması dileğiyle
merhaba,
gerçekten çok hoş. Bir de bu hayattan keyif almayı her günden günden sonsa her an yapsak bu neye benzerdi?
Ben bugün oryantal dersine gittim
Becerebilsek ne güzel olurdu :)
inan bana bu mümkün:)
Süpermiş ya
Becerebilsek ne güzel olurdu :)
İ
Süpermiş ya
Yaa teşekkür ederim gelmene çooook sevindimBiri hayattan keyif almak mı dediTakıl bana hayatını yaşa
Tam son bir bakıp bilgisayarı kapatayım derken topik açtığını gördümHayırlı olsun inşallahhhh bol bol tecrübelerimizi paylaşıp hayata dair birbirimize destek olur daha güzel günler görürüz ...Aminnnn
Şimdilik kaçtım ama her fırsatta bende damlarım nasılsa
Sabaha çok daha enerjik ve mutlu uyanmanız dileğiyle Allaha emanet olun
Yaa teşekkür ederim gelmene çooook sevindim
Amiiiin
Sen burada olursan herşey daha güzel olur eminim canım sende allaha emanet ol
Her içecek için sevdiğim bardaklarım vardır onlarla içmek ayrı bir keyif verir bugün sevdiğim bardakla çay içtim yağmuru seyrettim
Bu arada herkese Selamın Aleyküm
Hayırlı sabahlar
Ben mesajımdan da belli olacağı gibi hayatımı daha güzel ve verimli hale getirmek için erkenden kalkıyorumİlk işim balkona çıkıp içime derin bir nefes alıp bu güne de sağlıklı bir şekilde uyanabildiğim için şükretmek oluyor
Genelde sabah ezanıyla uyanıyorum bazen az daha bile erken
Namaz kılın kılmayın hiç önemli değil ama o sabah ezanını dinlemek bile insana ayrı bir huzur ve mutluluk veriyor
Sonrada herkes uyurken ( biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadım var) kendime şöyle güzel şekersiz bir Türk kahvesi yapıyorum ve o sessizliğin tadını çıkartıyorum hem metabolizmam da erkenden çalışmaya başlamış oluyor Kesinlikle tavsiye ederim
Genelde beni müzik dinlemek de mutlu ederama tabiki şarkıları özenle seçerim
Mesela yürüyüş yada spor yapacaksam genelde hızlı parçalar dinlerim en çokda bu beni motive eder ;
birde bu;
Ben de çalıştığım dönemlerde sabah işe giderken hareketli şarkılar dinlerdim iş dönüşüyse günün stresini atmak için klasik müzik. Çok iyi gelirdi beynimi resetlerdimGenelde beni müzik dinlemek de mutlu ederama tabiki şarkıları özenle seçerim
Mesela yürüyüş yada spor yapacaksam genelde hızlı parçalar dinlerim en çokda bu beni motive eder ;
birde bu;
Bende dersaneye gitmiştim 1 yıl. Yarım saat yürüyodum günde sabahın serinliğinde.Ben de çalıştığım dönemlerde sabah işe giderken hareketli şarkılar dinlerdim iş dönüşüyse günün stresini atmak için klasik müzik. Çok iyi gelirdi beynimi resetlerdim