Hayattan bezdirdi yeter artık anne yeteeeer 😭

O şehre dönmeyeceğim tek yolu bu

Benim annem de böyle.çalıştığım paramla ayakkabı ve mont almıştım kendime de 3 sene burnumdan getirdi.hele bir de giydiğim şey yakıştıysa o... diye bağırır.Evlen niye kimse almıyo seni utanmıyosun babanın evinden yemeye der.Siz çalışıyomşsunuz.Uzak tutun yediğinizi içtiğinizi göstermeyin.

Çok tuhaf değil mi.. ben kendisine alıyorum bana yine bağırıyor

Ben annemi ve akrabalarimi bütün sosyal medyalardan engelledim,kafam rahat.
Sen neden aynısını yapmıyorsun? Engellemek ayıp olur dersen hikayelerini gizle .
Farkederse de dersin 'boyle böyle yapıyorsun rahatsız oluyorum' diye.
Zaten ayrı şehirlerdesiniz. Gitmek istemezsen gitmezsin,bu kadar basit. Atama listesine o şehri yazmazsin,yazdım dersin. Ekran görüntüsü mü isteyecek, çıktı mı alacak?
Ortamlarda 'ben de isterdim bizim şehre gelmek,kira derdim olmazdı,mis gibi anneciğim yemeğimi yapardi ama atanamadim işte' dersin :)
Çözüm sende vallahi, az uzak tut anneni hayatından

Aynen öyle bende öyle yapmayı düşünüyorum.

Bence öyle ben kızımdan güzelim ben kızımdan yetenekliyim ben gençliğimde söyledim boyleydim böyle anneler manyak illa doğuruyor diye cenneti ayaklarına vermek doğru değil.her anne iyi değil bence

Bence öyle ben kızımdan güzelim ben kızımdan yetenekliyim ben gençliğimde söyledim boyleydim böyle anneler manyak illa doğuruyor diye cenneti ayaklarına vermek doğru değil.her anne iyi değil bence
Evet çok tuhaf

Anneniz bunları söylediği zaman siz ne karşılık veriyorsunuz annenize..

Babalar karismiyor gibi durur ama buyuk ihtimal babalar yuz goz olmamak icin annenizi devreye sokarsonuctada anne karisan,dirdir eden anneler oluranneniz iyi niyetiyle karisnaya kendince akil vermeye ugrasiyordur tabi annede olsa kotu kelime kullanmasina izin vermeyin ama bazi yerlerde idare edin artik.

Ayy anneniz ne kadar kötüymüş , bence hasta kendisi. öyle bi insanla yaşayıp sağlıklı kalmak çok zor

Anneniz normal degil , suyuna falan da gitmeyin , siz istediginiz bildiginiz gibi yaşamaya devam edin , araniza mesafe koyun d, soylendikce de dinlemeyin , 42 yastan bildiriyorum arada devasa kusak farki yok , benim annem 62 yasinda boyle konuşmaz karismaz hicbirseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…