- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
- Konu Sahibi cosmocan90
-
O şehre dönmeyeceğim tek yolu buBu yaştan sonra annenizi değiştiremezsiniz. 3 maymunu oynayamanız gerek kendi sağlığınız için. Konuşsun duymayın, yapsın görmeyin ve karşılık dahi vermeyin. Bu hayat sizin. Sizi sizden başka kimsenin, anneniz dahi olsa, yıpratıp üzmesine izin vermeyin.
Uzakta da olsa bazen tek bir laf ile can yakma potansiyelleri olabiliyor. Hiç aldırmayın.O şehre dönmeyeceğim tek yolu bu
Çok tuhaf değil mi.. ben kendisine alıyorum bana yine bağırıyorBenim annem de böyle.çalıştığım paramla ayakkabı ve mont almıştım kendime de 3 sene burnumdan getirdi.hele bir de giydiğim şey yakıştıysa o... diye bağırır.Evlen niye kimse almıyo seni utanmıyosun babanın evinden yemeye der.Siz çalışıyomşsunuz.Uzak tutun yediğinizi içtiğinizi göstermeyin.
Aynen öyle bende öyle yapmayı düşünüyorum.Ben annemi ve akrabalarimi bütün sosyal medyalardan engelledim,kafam rahat.
Sen neden aynısını yapmıyorsun? Engellemek ayıp olur dersen hikayelerini gizle .
Farkederse de dersin 'boyle böyle yapıyorsun rahatsız oluyorum' diye.
Zaten ayrı şehirlerdesiniz. Gitmek istemezsen gitmezsin,bu kadar basit. Atama listesine o şehri yazmazsin,yazdım dersin. Ekran görüntüsü mü isteyecek, çıktı mı alacak?
Ortamlarda 'ben de isterdim bizim şehre gelmek,kira derdim olmazdı,mis gibi anneciğim yemeğimi yapardi ama atanamadim işte' dersin :)
Çözüm sende vallahi, az uzak tut anneni hayatından
Bence öyle ben kızımdan güzelim ben kızımdan yetenekliyim ben gençliğimde söyledim boyleydim böyle anneler manyak illa doğuruyor diye cenneti ayaklarına vermek doğru değil.her anne iyi değil benceYok artıkgerçekten mi aslında maddi manevi yardımda ediyorum ihtiyacı yok ama özel günlerde hediyeler alırım en ince düşünürüm onu geçen bir çanta aldım ona bağırıp çağırıyor senden adam olmaz oraya buraya para savurma ben istemiyorum onun parasını gönder ben biriktiriyim. Çok tuhaf.
Evet çok tuhafBence öyle ben kızımdan güzelim ben kızımdan yetenekliyim ben gençliğimde söyledim boyleydim böyle anneler manyak illa doğuruyor diye cenneti ayaklarına vermek doğru değil.her anne iyi değil bence
Anneniz bunları söylediği zaman siz ne karşılık veriyorsunuz annenize..Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındaydım ama şuan iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 52 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8 CM kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor. Evime geliyor bazı eşyaları saklıyorum. Her şeye her şeye laf ediyor. Susmuyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.
Babalar karismiyor gibi durur ama buyuk ihtimal babalar yuz goz olmamak icin annenizi devreye sokarMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındaydım ama şuan iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 52 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8 CM kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor. Evime geliyor bazı eşyaları saklıyorum. Her şeye her şeye laf ediyor. Susmuyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.
Ayy anneniz ne kadar kötüymüş , bence hasta kendisi. öyle bi insanla yaşayıp sağlıklı kalmak çok zorBenim annem de böyle.çalıştığım paramla ayakkabı ve mont almıştım kendime de 3 sene burnumdan getirdi.hele bir de giydiğim şey yakıştıysa o... diye bağırır.Evlen niye kimse almıyo seni utanmıyosun babanın evinden yemeye der.Siz çalışıyomşsunuz.Uzak tutun yediğinizi içtiğinizi göstermeyin.
Benimki de küçükken yaramazlık yapınca beni döverken fahişe diye döverdi.Ayy anneniz ne kadar kötüymüş , bence hasta kendisi. öyle bi insanla yaşayıp sağlıklı kalmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?