- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
- Konu Sahibi cosmocan90
-
Duaların için çok teşekkür ediyorum canım50 küsür yaşındaki kadın değişmez, isterse yıllarca otur anlat yine de değişmez. Çünkü bazı fikirleri onunla özleşmiştir,o fikirler artık onun benliği gibi düşün. Yapacağın tek şey o şehire dönmemek ve söylediklerine kulak asmamak. Annem ilk 20 yaşına girdiğimde biraz karışacak gibi oldu, baktı ben kulak asmıyorum olan sadece moraline oluyor karışmayı bıraktı. 29 yaşındasın, karıştırma kendine, üstelik tedavi görüyormuşsun sağlıkta moral çok önemli. Çookk geçmiş olsun, umarım birgün anne olursun.
Bende öyle düşünüyorumYaranmaya calismayin. Anneler babalar da haddini bilecek. Oglum 4 yasinda. Incinmesin diye kizarken bile laflari dikkatli secerim. Bu ne ya
Terapi alabilirsin. Çünkü insan kendi kendine başa çıkamıyor çocukluk travmalarından. Muhakkak yardım alınmalıO kadar haklısın ki. Ana kaynak hayatımda bu sanırım. Suçlu bulmak istemiyorum ama hep özgüvenimi kendim yarattım. Bir gram katkısı yok.
Anneniz bunları size söylerken siz nasıl tepkiler veriyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındaydım ama şuan iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 52 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8 CM kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor. Evime geliyor bazı eşyaları saklıyorum. Her şeye her şeye laf ediyor. Susmuyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.
Geçiştirmeli, alttan almalı ama bugün AŞ bunları artık yazdım. Sonra da küstü herhalde bir şey demedi. 30 yaşıma geldim ya hani bir zahmet karışmasın.Anneniz bunları size söylerken siz nasıl tepkiler veriyorsunuz ?
Terapi değilde sadece anne sevgisine ihtiyacım var. Onun istediklerini yaptığımda “onun çember alanında olduğumda” benden iyisi yok. Zaman takmamayı öğrendim.Terapi alabilirsin. Çünkü insan kendi kendine başa çıkamıyor çocukluk travmalarından. Muhakkak yardım alınmalı
Bu yaştan sonra düzelmez anneniz Allah yardımcınız olsun. Anne gerçekten çok önemli.Terapi değilde sadece anne sevgisine ihtiyacım var. Onun istediklerini yaptığımda “onun çember alanında olduğumda” benden iyisi yok. Zaman takmamayı öğrendim.
Ya takmayın o kocadın seni kim alırlara nolur.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındaydım ama şuan iş gereği başka ildeyim.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 52 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8 CM kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor. Evime geliyor bazı eşyaları saklıyorum. Her şeye her şeye laf ediyor. Susmuyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Annen seni kıskanıyor olmaz deme kızıyla sidik yaristiran çok anne gördümMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Modumu düşürdü.
Bana bi yardım edin.
Kafamda deli sorular..
Bile mii??? Eeee erkek ki onlar kendini bir mi tutuyorsun(!)Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Yok artıkAnnen seni kıskanıyor olmaz deme kızıyla sidik yaristiran çok anne gördüm
Şundan ötürü söyledim ne olursa olsun anneyle münakaşaya girmeden kalbini kırmadan bir yol bulmanız güzel olur.Hayatta yapmayacağım tek şey hiç kötü davranmadım ki aksine hep beni ezdi.
Tamam çok teşekkür ediyorumÇok iyi anlıyorum seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum malesef biz aynı evdeyiz. Sen ne yap et sakın o şehre geri dönme. Foto da paylaşmayıver ya da cevap verirse görme, okuma, cevap yazma. Sonra normal şekilde ne zaman konuşuyosan o zaman konuş. Eğer olur da bu konuyu açmak isterse “değerli vaktimizi birbirimizi üzerek harcamayalım canım kapatıyorum hoşçakal” diyip hem alaycı hem emrivakiyle geçiştir.
Ben psikoloji kitaplarını okudukça bana çok yanlış yaptıklarını öğreniyorum, hırslanıyorum ve artık bu yaştan sonra(30) hiçbir dediklerini takmadan yaşıyorum mümkün olduğunca. Gençken henüz keyif alabiliyorken yaşarım gönlümce istediğimi. Onlar 20 yaşında evlenip kendi hayatlarını kurmuşlar iyi veya kötü farketmez, bi şekilde ana baba himayesinden çıkmışlar ama bize hala hükmetmeye çalışıyorlar yırtmacın derinliğine kadar...
Sakın özgüvenini zedelemesine izin verme, he öyledir de geç içinden, cevap bile verme. Normal anne çocuk ilişkisi dışında müsade etme müdahale etmesine.
Yani tek kızım 2 erkek evladına böyleyken derken pozitif ayrımcılıktan bahsetmedim. Ben tekim tek kız çocuğu o anlamda söylemek istedimBile mii??? Eeee erkek ki onlar kendini bir mi tutuyorsun(!)
Bu yaştan sonra annenizi değiştiremezsiniz. 3 maymunu oynayamanız gerek kendi sağlığınız için. Konuşsun duymayın, yapsın görmeyin ve karşılık dahi vermeyin. Bu hayat sizin. Sizi sizden başka kimsenin, anneniz dahi olsa, yıpratıp üzmesine izin vermeyin.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Modumu düşürdü.
Bana bi yardım edin.
Kafamda deli sorular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?