- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
- Konu Sahibi cosmocan90
-
İyide beni yıpratıyor. Bende değişsin demiyorum ama 18 yaşında değilim ne bu ? Ya böyle kabul etsin ya da edecek. Yoksa beni kaybedecek.56 yaşına gelmiş kadını değiştirmek pekde mümkün değil koruma iç güdüsüyle size karışıyor olabilir mi.. Benim annemde Aşırı baskıcı kontrollü dür ama ben onu öyle kabul ettim hayatıma çok müdahale etmediği sürece ana diyip susuyorum
Ne halt edeceğim bilmiyorum. Asil Merve kadınBazı insanlar kötüdür. Değiştirilemezler...
Dibin dibinde yaşıyorum zaten öyle yapınca. Açıkçası her şeyi paylaşan birisi de değilim. Modum yüksek koyuyoruz işte. OfffBu yaştan sonra ne herkesin özgür olduğunu öğrenebilir ne de değişebilir. Kendi doğurduğunun sahibiymiş gibi hissetme sendromu.
WhatsApp durumunda her şeyi paylaşmayacaksınız ya da annenize gizleyeceksiniz. Enerjinizi dibe çekiyor çünkü.
Hayatta yapmayacağım tek şey hiç kötü davranmadım ki aksine hep beni ezdi.Bir yerde okumuştum başına gelen bütün felaketleri annene kötü davranmaktan bil diye.
Aslında yazmak istediğimi tam olarak yazmak istemedim ama öyle hayatlar varki şuan yazarken bile boğazıma bi yumruk oturdu sanki, ben yaşça daha küçüğüm ama mecburen bende Annemi böyle kabul ediyorum 18 19 20 yaşlarındayken Annemin baskılarından huzuru dışarda arıyor dum annem üzerime geldikçe ben evden uzaklaştım kendime çok zarar verdim yanlışlarda yaptım burnumdaki hızma için beni ölümle tehtit etmişti öz anneannem. Annemi hiç birşeye hiçkimseye değişmem onun kılına zarar gelse ölürüm ama annemin eski kafası bana olan ağır ithamları aşırı kontrol ve pimpirikliği yüzünden ben kendime zarar verdim. bunuda ilk defa yazıyorum Arkadaş gibi olan Anne kız ilişkilerinede hep imrenmişimdir. Anne babaların bilinçsizliği çocukların hayatını ve kaderini kötü yönde çok etkiliyor bunu bizzat yaşadım çok zor bi durumİyide beni yıpratıyor. Bende değişsin demiyorum ama 18 yaşında değilim ne bu ? Ya böyle kabul etsin ya da edecek. Yoksa beni kaybedecek.
Yav.Ne halt edeceğim bilmiyorum. Asil Merve kadın
Teyzem öyle değil mesela söyler geçer ama sinir hastası değil. O kadar özenirdim ki kızları ile arkadaş gibi. Kimseden avunma bulmuyorum dışarıda. Ama sanırım hayatıma aldığım adamlar annemin yüzünden oldu. O bu hale getirdi. Hep bi sevgiyi dışarda arama bu olsa gerek..Aslında yazmak istediğimi tam olarak yazmak istemedim ama öyle hayatlar varki şuan yazarken bile boğazıma bi yumruk oturdu sanki, ben yaşça daha küçüğüm ama mecburen bende Annemi böyle kabul ediyorum 18 19 20 yaşlarındayken Annemin baskılarından huzuru dışarda arıyor dum annem üzerime geldikçe ben evden uzaklaştım kendime çok zarar verdim yanlışlarda yaptım burnumdaki hızma için beni ölümle tehtit etmişti öz anneannem. Annemi hiç birşeye hiçkimseye değişmem onun kılına zarar gelse ölürüm ama annem eski kafası yüzünden aşırı kontrol ve pimpirikliği yüzünden beni mahvetti bunuda ilk defa yazıyorum Arkadaş gibi olan Anne kız ilişkilerinede hep imrenmişimdir. Anne babaların bilinçsizliği çocukların hayatını ve kaderini kötü yönde çok etkiliyor bunu bizzat yaşadım çok zor bi durum
CansınYav.
Neyse sakin olun. Suyuna gidin. Bildiğinizi yapın.
Wp’de sadece durumunuzu görmesini engelleyin; böyle bir seçenek var. Wp’de engellenmiyor sadece durumunuzu göremiyor dediğim şekilde. İnstagram vs ne giydiğinizi göremesin bu tür fotoğraf paylaştığınız yerlerden engelleyin fark ederse de bıktım laflarından diyin açıkça. Benim de babam benzerdi her laf ettiğinde ben de ona laf ediyorum. Saygısızlık diyenler olabilir ama başka şekilde başedilmiyor. Babam artık bana laf edemiyor çekiniyor çünkü bana laf ettiğinde ben de güle güle onun canını sıkıcı bişey diyorum. Mesela yaşın 30 olmuş seni kim alır dedi diyelim siz de diyin ben daha genceciğim evlenmezsem de gezer tozarım sen gelmişsin kaç yaşına hayatında heyecan bile yok kendi derdine yan diyin gülün. Can yakmayınca kendi kendilerine anlamıyorlarMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım, ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındaydım ama şuan iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 52 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8 CM kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor. Evime geliyor bazı eşyaları saklıyorum. Her şeye her şeye laf ediyor. Susmuyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.
Maalesef küçükken nasil yetiştirildiysek karakterimiz, korkularımız o yönde oluyor. Küçükken yaşadıklarımız yüzünden bazen çok yanlış adamlar seçiyoruz...Teyzem öyle değil mesela söyler geçer ama sinir hastası değil. O kadar özenirdim ki kızları ile arkadaş gibi. Kimseden avunma bulmuyorum dışarıda. Ama sanırım hayatıma aldığım adamlar annemin yüzünden oldu. O bu hale getirdi. Hep bi sevgiyi dışarda arama bu olsa gerek..
Doğru diyorsun. Ama işte kıyamıyorum. Sosyal medya kullanmıyorum sadece whatsap oda iletişim için olması gerekiyor zaten. Hele hesap açsam her yerde arar bulur beni. Bir sürü fake hesabı var onu bunu didikliyor.Wp’de sadece durumunuzu görmesini engelleyin; böyle bir seçenek var. Wp’de engellenmiyor sadece durumunuzu göremiyor dediğim şekilde. İnstagram vs ne giydiğinizi göremesin bu tür fotoğraf paylaştığınız yerlerden engelleyin fark ederse de bıktım laflarından diyin açıkça. Benim de babam benzerdi her laf ettiğinde ben de ona laf ediyorum. Saygısızlık diyenler olabilir ama başka şekilde başedilmiyor. Babam artık bana laf edemiyor çekiniyor çünkü bana laf ettiğinde ben de güle güle onun canını sıkıcı bişey diyorum. Mesela yaşın 30 olmuş seni kim alır dedi diyelim siz de diyin ben daha genceciğim evlenmezsem de gezer tozarım sen gelmişsin kaç yaşına hayatında heyecan bile yok kendi derdine yan diyin gülün. Can yakmayınca kendi kendilerine anlamıyorlar
O kadar haklısın ki. Ana kaynak hayatımda bu sanırım. Suçlu bulmak istemiyorum ama hep özgüvenimi kendim yarattım. Bir gram katkısı yok.Maalesef küçükken nasil yetiştirildiysek karakterimiz, korkularımız o yönde oluyor. Küçükken yaşadıklarımız yüzünden bazen çok yanlış adamlar seçiyoruz...
Bende diyorum işte neden engelleyeyim. Bu şekilde kabul etsin beni. Niye gizli saklı yapayım. Gizli saklı yapınca da enkaz kalıyor elimde. Misal sevgili ilişkilerim. Of neyse ben böyle bir anne olmamaya gayret edeceğim.Wp’de sadece durumunuzu görmesini engelleyin; böyle bir seçenek var. Wp’de engellenmiyor sadece durumunuzu göremiyor dediğim şekilde. İnstagram vs ne giydiğinizi göremesin bu tür fotoğraf paylaştığınız yerlerden engelleyin fark ederse de bıktım laflarından diyin açıkça. Benim de babam benzerdi her laf ettiğinde ben de ona laf ediyorum. Saygısızlık diyenler olabilir ama başka şekilde başedilmiyor. Babam artık bana laf edemiyor çekiniyor çünkü bana laf ettiğinde ben de güle güle onun canını sıkıcı bişey diyorum. Mesela yaşın 30 olmuş seni kim alır dedi diyelim siz de diyin ben daha genceciğim evlenmezsem de gezer tozarım sen gelmişsin kaç yaşına hayatında heyecan bile yok kendi derdine yan diyin gülün. Can yakmayınca kendi kendilerine anlamıyorlar
Annenin vermediği sevgiyi huzuru dışardaki insan lar asla veremez ama 40 yaşındada olsak insan saygı ve sevgi arıyor aradıkçada bazen yanlışlara düşebiliyor ben en son annemi sert bi şekilde uyarmıştım hayatımı sen mahvettin yeter şu ağır laflarını bırak yoksa ben bu evden gitmek zorunda kalıcam demiştim yinede kıyamıyorum Doğurdu baktı büyüttü onun hatrına susuyorum onlarda sevgisiz ortamlarda büyüdü ve öyle gördüler gördüklerinide bize veriyorlar ama olan biz çocuklara oluyor bedelini bizler ödüyoruzTeyzem öyle değil mesela söyler geçer ama sinir hastası değil. O kadar özenirdim ki kızları ile arkadaş gibi. Kimseden avunma bulmuyorum dışarıda. Ama sanırım hayatıma aldığım adamlar annemin yüzünden oldu. O bu hale getirdi. Hep bi sevgiyi dışarda arama bu olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?