- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
- Konu Sahibi cosmocan90
Merhaba arkadaşlar. 29 yaşımdayım ailemden uzakta çalışıyorum. Büro olarak fotoğraf çekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındayım ama şuna iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 56 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8cm kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini aç, palyaçoya dönmüşsün paçavra gibisin vs. Vs.
Modumu düşürdü.
Ben hep ailemle yaşadım. Üniversite dahil onların yanındayım ama şuna iş gereği başka ildeyim.
Düşünüyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.
Olurda atama vs dönersem o şehre dönmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Çok açıkta giymiyorum ceket giymişim yakam açıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında süslü püslü 56 yaşında ama maşallah gençlere taş çıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..
Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi görüyorum bende 8cm kist var doktor bir an önce evlen çocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım
İlaç tedavisi görüyorum. Bir yandan hayat mücadelesi bir yandan o öküzü unutmaya çalışmam. Çok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl önce nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yüzüğü sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar dönmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma göre gerçekten küçük gösteriyorum çevremde çok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya çalışıyor.
Ben annemden çok soğudum. Babam karışmıyor çok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..
Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.