• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta yapamam dediğiniz meslek varmı?

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
46
Balıkesir
Bazı meslekler diğerlerine göre daha çok cesaret gerektirebiliyor.hiç düşündünüzmü bugün gel başla deseler yapamayacağınız meslek nedir?
ben başlayayım.ilk başta doktorluk yapamam.çok kutsal bir meslek ama yapamam :1shok:

bir mail almıştım ben mesleklerle ilgili orda yatın kalkın şükredin ya bunları yapsaydınız diyen yılan yumurtası çıkarıyordu bir adam işin içinde tehlike olan her mesleği yapamam gibi geliyorr:1no2:

zihin engelliler öğretmenliği yapamam gibime geliyor:çok üzgünüm:
çok zor allah sabır versin yapanlara :a015:
ben çocuklara üzülmekten ağlamaktan bişey öğretemezdim sankisenağlama

annem zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyo şuan,emekli öğretmen normalde dediğin gibi bende yapamam okuluna gidince hep ağlıyorum okadar zor kisenağlama çok kuvvetli olman lazım:çok üzgünüm:

annem zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyo şuan,emekli öğretmen normalde dediğin gibi bende yapamam okuluna gidince hep ağlıyorum okadar zor kisenağlama çok kuvvetli olman lazım:çok üzgünüm:

senin annen bir melek o zaman sny bence
ne kadar çok dua alıyordur ne güzel
Allah melek annene çok büyük sabır versin
gerçekten zor ama çok kutsal bir meslek seçmiş kendisine
a.s.

benim kızım rehabilitasyon merkezinde iki yıl fiziktedavi gördü.orada zihin engelli çocuklarda geliyordu tedaviye..tanıştığım anneler oldu.çok zor gerçekten.hani her yıl anneler gününde sanatçı geçinen medyatik isimleri"yılın annesi"seçiyorlar ya,halt ediyorlar bence.o süre içinde o anneleri görünce yılın annesi değil asrın annesi seçtim kalbimde engelli annelerini.
ve işini hakkıyla yapan zihinsel ve fiziksel engelli öğretmenlerin,uzmanların yaptığı iş gerçekten sabır ve soğukkanlılık istiyora.s.

Back