- 19 Ağustos 2020
- 283
- 109
- 31
- Konu Sahibi Monolisasa
Merhabalar içimi dökmek istedim çünkü sıkıntı veya sevinç anında arayabileceğim kimse yok ,,kız kardeşlerimi bile..ne kadar acı bişey yaşayan bilir dışardan bakana bahaneler vermek çok kolay .çok hassas kırılgan heyecanlı yaşım ne kadar büyüse de hala çocuk bir yanım var ,kardeşlerim kendı ıstegı ile okumadı ben uğraştım okudum çok şükür sevdıgım bır ısım var ama yanlızlık benı hep yoran bır durum oldu . Çok şehir degıstırdım hepsınde de tek basıma ev kurdum eşya aldım sattım ve bunların hepsınde güçlü olmak ıcın kendı ıcimde çok savaş verrdm bısey olduğunda insanların arkadasnda babası kardeşi vs olur ya yok bende kımse benımkıler merak edıp ıcten bısekılde hıc sormadılar bıle hep kendılerı hep kendılerı..yıne en son kı iş için yenı taşındıgm büyük şehirde karşılaştığım kötü durumlar karşısında oturdum bı yere artık o kadar çok dolmuşum ki neden hep tek basıma dıye başladım ağlamaya tabı ıcıme ıcıme suan bıle hatırlaynca o caresızlıgımı yıne kötü oldum çok şükür yıne herseyi yoluna koydum Allahm bı sekılde yardım edıyor ..ama benım yaşadığım zorlukların farkında olmamaları ben anlatmaya çalıştıkça da önemsemiyor olmaları benı çok uzuyor yedı kat yabancı Bile dinleyıp o anlık da olsa teselli etmeye çalışıyor ama aılemden görememek benı çok uzuyor ..benim yaptıklarıma bana saygı duyulmaması benı çok uzuyor …çocukken kardeslık çok guzeldı sonrası hıc ıyı gıtmedı biZde ..elalem kardeş kız kardeş deyince nasılda bağlılıkla anlatıyor ben sadece gözüm doluyor ..mesela en küçük örmek benım paylaşımlarma yorum bıle yapmazlar bende artık bunları gördükçe ıyıce kendımı kötü hıssetmeye başladım ,,iyi bişeyimi görmezler hiçbir zaman kendımı evde fazlalık gıbı hıssedıyorm ınsan evinde mutlu olmaz mı..çok yanlız kaldım çok fazla herseyı kendım yaptım ama en küçük şeyde yıkılıyorum ama kimseye belli etmeden dik durmaya çalışarak yine ayağa kalkıyorum .. hayatım bana göre kolay olmadı ama ben bişey demedıkce hep önemsenmeyen ben oldum ..aıle benım ıcin yok bır anlamı yok varken böyle olması çok canımı acıtıyor ..bi tek dua edınce huzur buluyorum bugünde paylaşmak istedim okuyan olursa teşekkür ederim