Hayatta sizi en çok neler mutlu eder ,rahatlatır ?

Gercekten içten gülebildiğim kız arkadaşlarımla bir masada bulunmak istiyorum uzunca zamandır. Demlenmiş çayımız olsun ya da kahvemiz orta da açılmış bi kaç yiyecek sigaramız olsa mesela… şu an hiş arkadasım yok. Eskiden bunu çok yapardık ve o zamandan kalan videolara bakıyorum ya da hatırlıyorum ve inanılmaz duygulanıyorum. O masadaykende derdimiz vardı ama yinede rahat ve mutluyduk o masayı tekrar isterdim.

Ne güzel ,ben de gün batımı semaver çayı ile guvenilir biriyle dertlesmeyi çok isterdim

of bu yorum bana lisenin sonlarına doğru yanımda kalan tek gerçek dostumla yaptığımız kahve-sigara buluşmalarını hatırlattı... şu an görüşmüyoruz, aynı şehirde bile yaşamıyoruz ve ben de çok özlüyorum şimdi o zamanları evet o zaman benim de dertlerim vardı ama ikimiz bir olunca her şeyi aşarız diye düşünüyordum. ben de çok isterdim o masayı

Yağmur yağarken evde bütün ışıkları kapatıp pencere perdeleri sonuna kadar açıp kahve içmek çok rahatlatıyor beni. Arkada da bir Karadeniz müziği, yağmurun sesi. Gözleri kapat. Miss

Beni özetlemişsiniz… tabii bizde lise bitmişti tek fark o. Biz dört silahşör gibiydik kendi kendime derdik ki ayırsa ayırsa bizi ölüm ayırır. Yapılan kahpelikleri hatırladım bak

Yağmur yağarken evde bütün ışıkları kapatıp pencere perdeleri sonuna kadar açıp kahve içmek çok rahatlatıyor beni. Arkada da bir Karadeniz müziği, yağmurun sesi. Gözleri kapat. Miss
Karadeniz müziği değil de slow müzik olur

Seyahat etmek
Bedenimi sağlıklı ve dinç tutacak spor, etkinlik, aktivitelerde rol almak,
Sevdiklerimle kahve eşliğinde dedikodunun dibine vurmak :)
Yalnız cv'de hobilerimi düzenliyor gibi hissettim asdfg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…