• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta en gıcık olduğunuz kişi lotodan büyük ikramiyeyi kazansa ne hissedersiniz

stelina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
1.004
2
116
51
İstanbul
düşünün ki sevgilinizden ya da eşinizden ayrıldınız.bir kaç gün sonra onun lotodan büyük ikramiyeyi kazandığını duydunuz.ya da komşunuzla kavga ettiniz,ona çıktı.veya birine çok gıcık oluyosunuz o zengin oldu.ne hissederdiniz

Tanri mutlaka bir sebeple ikramiyeyi ona verdi ama genede onun kazandigini haksiz bulurum. hemde utanarak ekliyorum ama kazandigi icin cok kiskanirim cunku haksiz kazandida ondan.

Allah çarşısına pazar versin ne düşünebilirimki..?
Kazanan o harcayan oo...

hiç bir şey hissetmem güle güle harcasın...
parayla pulla işim yok benim,
aşk bende huzur bende...:dilcikar:

gıcık olurdum. zaten gıcığım, bir kat daha gıcık olurdum..............

ay çok kıskanırdım,tekrar barışmak için uğraşırdım deermişimm.ay güle güle harcasın,yeter ki benden uzak olsun

ne yalan söyluyum biraz kıskanırdım ama yinede benden uzak kalsında ne kadar kazanırsa kazansın bu benim için daha iyidir..

hiç gıcık olmam aksine onun adına üzülürüm.
çünkü o tarz işlerden kazanılan paralar kimseye mutluluk getirmez,elinde olan da gider.ben öyle lotoyla filan para kazanmak istemem kazanan sevdiğim bir insansa kazandı diye sevinmem dolayısıyla gıcık oldğum kişi kazandı diye de kıskanmam ama gıcık da olsam kötülüğünü istemezdim galibafisfisfis

içten içe belki bi anlık kıskançlık ama;
daha sonra Allah verdiyse vardır bi bildiği derim ve güle güle kullansın benden geçmiş artık o şahıs :)
yat mı alcak kat mı alcak ne yapcaksa sonuçta bana bi kötülüğü olmuş ve gıcık kapmışım
güle gülee harcasın binsin insin çıksın o parayla :)
zaten o emeksiz alınan para çok çabuk uçup gidicek ;)

bol para imtihandır allah onu secmiş derim sınavında basarıalr dilerim ve sonunu mutlaka izlerim.

HİÇBİRŞEY HİSSETMEM...............
SEVMEDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA PEK YORUM YAPMAM............
KİMSENİN PARASI İÇİN ÇENEMİ YORAMAM....
GÜLE GÜLE HARCASIN İNŞALLAH ..............a.s

güle güle harcasın, hiç umrumda olmaz.
ikramiyeden çıkan paralara hiç heves etmem zaten.
Allah az verip bıktırmasın, çok verip azdırmasın.

Back