HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

En buyuk korkum cennet kokulu kizima esime ve aileme kardeslerime bsy olmasi Allah korusun heleki cennet kokuluma birisi zarar verecek die cok korkuyorum Allah tum bebekelri cocuklari korusun icinde bnm evladimida

Sevdik vee sevdalandıkkk:KK75::KK75::KK67: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :sus: :sus: :sus: :oops: :oops:
Tamam da niden :KK70:
yani ailen vermedi mi? sordunuz mu ? istemeye geldiler de yok mu dedi ailen..
yoksa ailene hiç sormadan mı kaçtın yani nasılsa vermezler amaannnn gaçah gidah mı dediniz :KK70:
ben bu kaçanlara cok büyük saygı duyuyorum ya :KK70: hayır yani şimdi burda küçük kardeşlerimize akıl vermek gibi olmasın ama büyük zanaat abii :KK70: düşünsene nasıl çıngıncaaa nasıllll cesaretliiii nasıl bir egooo vuhuuuu:eğlence::cool::cool:

Ben anne babami ve kizimi kaybetmekten cok korkuyorum
Bocek fare ve kertenkele yilan asiri korkuyorum ve basima gelen olaylardan bir tanesi evime kertenkele girmisti nerdeyse olecektim hemen esimi babami arayp onlardan biri gelene dek ruhumu teslm ederek basim done done kertenkeleyi gozumden kacirmayip izledim sonra gelip hayatimu kurtarmislardi 😀

Tamam da niden :KK70:
yani ailen vermedi mi? sordunuz mu ? istemeye geldiler de yok mu dedi ailen..
yoksa ailene hiç sormadan mı kaçtın yani nasılsa vermezler amaannnn gaçah gidah mı dediniz :KK70:
ben bu kaçanlara cok büyük saygı duyuyorum ya :KK70: hayır yani şimdi burda küçük kardeşlerimize akıl vermek gibi olmasın ama büyük zanaat abii :KK70: düşünsene nasıl çıngıncaaa nasıllll cesaretliiii nasıl bir egooo vuhuuuu:eğlence::cool::cool:
Çılgınlık bunu gerektirir bacım 😃😃😃yok kuzu benim aile yokk olmadığı için sıkıntı yohtu vardı ama yohtular 😀😀😀4.5 senelik evliyim bir kere evime çağırmadim huzurumu bozarlar yavrum 😎😎😎buradaki ky kp sağolsun kendi kızları gibi bağırlarina bastılar beni 😁😁😁😁

Çılgınlık bunu gerektirir bacım 😃😃😃yok kuzu benim aile yokk olmadığı için sıkıntı yohtu vardı ama yohtular 😀😀😀4.5 senelik evliyim bir kere evime çağırmadim huzurumu bozarlar yavrum 😎😎😎buradaki ky kp sağolsun kendi kızları gibi bağırlarina bastılar beni 😁😁😁😁
Allahımmmm kaynanasını ve kayınpederini seven 1 gelin dahaa..
Oh maşallaaahhhh:dua: kaçarak gidenlere genelde değer vermiyorlar maşallaah subhanaallah rabbim mutluluğunu bozmasın.
sen huzurlu isen gerisi boş, yanında kimi görmek istiyorsan onlar olsun yeterrr :kahve::kahve:

Allahımmmm kaynanasını ve kayınpederini seven 1 gelin dahaa..
Oh maşallaaahhhh:dua: kaçarak gidenlere genelde değer vermiyorlar maşallaah subhanaallah rabbim mutluluğunu bozmasın.
sen huzurlu isen gerisi boş, yanında kimi görmek istiyorsan onlar olsun yeterrr :kahve::kahve:
Çok severim kuhzj. Onalr da benim çok severim.cok değer verirler evimi baştan aşağı yaptılar düğünümu herşeyi hatta herkez kıskanmışti kaçan kiza düğün yaptılar biz niye gelininimkze yapamadık diye gelinleri ky suratlarina bakmıyor 😃😃😃amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Çok severim kuhzj. Onalr da benim çok severim.cok değer verirler evimi baştan aşağı yaptılar düğünümu herşeyi hatta herkez kıskanmışti kaçan kiza düğün yaptılar biz niye gelininimkze yapamadık diye gelinleri ky suratlarina bakmıyor 😃😃😃amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Peki ailen gelmiyor evine .. sen gidiyor musun ?
ya da konuşuyor musun ? görüşüyor musun? yoksa 4,5 yıldır hiç konuşmadın mı

Senin gibi tatlış bir bitter de kaynanasını neden sevmiyor anlamadım zaten :KK70: :KK70: :KK70:
neyse bebek olacak ya belki barışırsın kızzzzz:KK70:
Yok bacimm yok yüz yüze bakacak halimiz yok valla gecenlerde yine laf söz görsenn 🙄🙄😑😑 aman bizden uzak olsunlar her türlü yalan dolan iftira onlarda bacim

Yok bacimm yok yüz yüze bakacak halimiz yok valla gecenlerde yine laf söz görsenn 🙄🙄😑😑 aman bizden uzak olsunlar her türlü yalan dolan iftira onlarda bacim
Çok sinirleniyorum şöyle şeyleree mis gibi gelininle anlş işteee oğlunu seven gelinini de sever arkadaş 2-2 daha 4 ..

X