Sevdik vee sevdalandıkkkNeden kaçtın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdik vee sevdalandıkkkNeden kaçtın
Dilos altina micmaktan korküyüüürDiloş sen neyden korkuyonnnn. Hepsini okumadım yorumların
Aminnn cnmmm aminnnEn buyuk korkum cennet kokulu kizima esime ve aileme kardeslerime bsy olmasi Allah korusun heleki cennet kokuluma birisi zarar verecek die cok korkuyorum Allah tum bebekelri cocuklari korusun icinde bnm evladimida
Tamam da nidenSevdik vee sevdalandıkkk
O senin kismetinde varsa er gec gelir seni bulur ins ben 5 sene sonra hamile kaldim ilki nasip olmadi ikincisi cennetten kokusuyla geldi Allah sanada tatdirsin sadece umudunu kaybetneAnne olaamaamaktan cok korkuyorum
Pisleşmeeeee topiğimin içine mıçacak bak heleee avrattaki derdeDilos altina micmaktan korküyüüür
Sirf micmali nilii bi topik acacüümm haa bu gidilsePisleşmeeeee topiğimin içine mıçacak bak heleee avrattaki derde
Çılgınlık bunu gerektirir bacım yok kuzu benim aile yokk olmadığı için sıkıntı yohtu vardı ama yohtular 4.5 senelik evliyim bir kere evime çağırmadim huzurumu bozarlar yavrum buradaki ky kp sağolsun kendi kızları gibi bağırlarina bastılar beniTamam da niden
yani ailen vermedi mi? sordunuz mu ? istemeye geldiler de yok mu dedi ailen..
yoksa ailene hiç sormadan mı kaçtın yani nasılsa vermezler amaannnn gaçah gidah mı dediniz
ben bu kaçanlara cok büyük saygı duyuyorum ya hayır yani şimdi burda küçük kardeşlerimize akıl vermek gibi olmasın ama büyük zanaat abii düşünsene nasıl çıngıncaaa nasıllll cesaretliiii nasıl bir egooo vuhuuuu
Allahımmmm kaynanasını ve kayınpederini seven 1 gelin dahaa..Çılgınlık bunu gerektirir bacım yok kuzu benim aile yokk olmadığı için sıkıntı yohtu vardı ama yohtular 4.5 senelik evliyim bir kere evime çağırmadim huzurumu bozarlar yavrum buradaki ky kp sağolsun kendi kızları gibi bağırlarina bastılar beni
Çok severim kuhzj. Onalr da benim çok severim.cok değer verirler evimi baştan aşağı yaptılar düğünümu herşeyi hatta herkez kıskanmışti kaçan kiza düğün yaptılar biz niye gelininimkze yapamadık diye gelinleri ky suratlarina bakmıyor amin canım hepimizin mutluluğu daim olsunAllahımmmm kaynanasını ve kayınpederini seven 1 gelin dahaa..
Oh maşallaaahhhh kaçarak gidenlere genelde değer vermiyorlar maşallaah subhanaallah rabbim mutluluğunu bozmasın.
sen huzurlu isen gerisi boş, yanında kimi görmek istiyorsan onlar olsun yeterrr
Senin gibi tatlış bir bitter de kaynanasını neden sevmiyor anlamadım zatenBide baa sorun seviyüür müyüm diyd
Peki ailen gelmiyor evine .. sen gidiyor musun ?Çok severim kuhzj. Onalr da benim çok severim.cok değer verirler evimi baştan aşağı yaptılar düğünümu herşeyi hatta herkez kıskanmışti kaçan kiza düğün yaptılar biz niye gelininimkze yapamadık diye gelinleri ky suratlarina bakmıyor amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun
Yok bacimm yok yüz yüze bakacak halimiz yok valla gecenlerde yine laf söz görsenn aman bizden uzak olsunlar her türlü yalan dolan iftira onlarda bacimSenin gibi tatlış bir bitter de kaynanasını neden sevmiyor anlamadım zaten
neyse bebek olacak ya belki barışırsın kızzzzz
Çok sinirleniyorum şöyle şeyleree mis gibi gelininle anlş işteee oğlunu seven gelinini de sever arkadaş 2-2 daha 4 ..Yok bacimm yok yüz yüze bakacak halimiz yok valla gecenlerde yine laf söz görsenn aman bizden uzak olsunlar her türlü yalan dolan iftira onlarda bacim
Aminnn bitanemMasallah Dilosumm Rabbim bozmasin mutlulugunuzu ❤
Sadece halamla arada sırada telefonla görüşüyorum cnmn hiç onalri görmedim görmek dahil istemiyorumPeki ailen gelmiyor evine .. sen gidiyor musun ?
ya da konuşuyor musun ? görüşüyor musun? yoksa 4,5 yıldır hiç konuşmadın mı