HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Aminnn bitanem 😍😍😍😍

Sadece halamla arada sırada telefonla görüşüyorum cnmn hiç onalri görmedim görmek dahil istemiyorum
Valla hem üzüldüm, hem mutlu oldum..
Ailenle görüşmediğin için üzüldüm. Ama şuan ki hayatından mutlu olduğun için mutlu oldum bende :) inan..
Rabbimm en büyük mutluluları dahil etsin hepimizeee :dua: :KK200::KK200: hep mutlu olalımmm

Girdimm gii cok Sükür hersey yolunda teyzesiii ellerini bükmüs bi isaret parmagini kaldirmisti Allah bir der gibiydi yavrumm 😍😍😍
Oşşşş yerim onun işaret parmağını bennnnn :)
Benim de yavrularım yaşasaydı 19. haftamız da olacaktık :)

Çokkkkkk üzülüyordumm hala da üzülüyorum ama geçenler de rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm; sonra dedim ki kendine gel bebeklerin başka bir beden de sana gelmek için sabırsızlanıyor toparlanma vakti geldi artık diye :)

Evlilik zormu arkadaşlar
Yani bu herkese göre değişen bir konu bence :)
Çok kapsamlı bir konu hatta :KK70:
şahsen benim 2. evliliğim mesela :) :olamaz: ama bir zorluğunu görmedim; sevdiğin insanla harika bir duygu :)

düşünsene; sabaha kadar elin oğlu ile geziyorsun ailen hiç birşey demiyor :KK70:

Oşşşş yerim onun işaret parmağını bennnnn :)
Benim de yavrularım yaşasaydı 19. haftamız da olacaktık :)

Çokkkkkk üzülüyordumm hala da üzülüyorum ama geçenler de rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm; sonra dedim ki kendine gel bebeklerin başka bir beden de sana gelmek için sabırsızlanıyor toparlanma vakti geldi artık diye :)
Allahim hayirlara cikarsin Kuzumm InsAllah tez zamanda tekrar hamile kalirsin bizide teyze yaparsik bi panda daha gelir 😍😍😍

Yani bu herkese göre değişen bir konu bence :)
Çok kapsamlı bir konu hatta :KK70:
şahsen benim 2. evliliğim mesela :) :olamaz: ama bir zorluğunu görmedim; sevdiğin insanla harika bir duygu :)

düşünsene; sabaha kadar elin oğlu ile geziyorsun ailen hiç birşey demiyor :KK70:
Bende çok korkuyorum yaa ama haklısınız
Aminn InsAllah Allah razi olsun 😍
Bizlerde duanizda eksik etmeyin

X