HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

yaa bana bi teyze mini sort giyersen ölünce yılanlar seni mezarda sarcak dedi :KK70: sende canlanıp onları hissetceksin dedi daha lise 2 ye gidiyordum :KK43:
Anam teyzedeki fenteziye bak :KK45: bize de hep hamile kadınlı korkunç hikayeler anlatırdı bi teyze.elyın doğuran mı dersin ,ölü doğup mezardan çıkıp anasını boğan mı dersin,sanırsın stephen king bizim mahalleye taşınmış:KK70: :KK70:

Pekiiiiiiiiiiiii gelin bakam bura;
Onu bunu bırakın da
Kimler cünüp ölmekten korkuyor??
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bir kere adet sonu abdest almaya girdim hadi dedim önce banyo içini yıkayip sonra kendim yikanayim tertemiz cikayim

Ben klozette oturuyorken daha duşakabin bir sangirdadi topukladim çıktım :KK70:

O korkuda da var :KK70:

Vallahi bu ben :KK70:
Hatta hemen anlatıyorum şimdi geçen gece ayıptr söylemesi işte hernyse :KK70:
sonra tabi bende çok yorgundum hem iş hem ev hem eş derken :KK70: dedim ki neyse sabah alayım yeaaaaaa :kahve:
sonra yatttımmm; nasıl bir kafa ile yattıysamm gece rüyamda tabutlar ezanlar gördümm yerimden sıçradım kaldırdım eşimiii dedimm kalkkkk ben ölüyommmm :KK70: :KK70:
ne diyosun hayatım yaaaa dedi, oh dedim rüyaymış gittim hemen abdest aldımm. Allahım sen koru :KK70:
Hepinizin içindeki cünup ölme korkusunu açığa çıkardım hhaha 😂😂

Vallahi bu ben :KK70:
Hatta hemen anlatıyorum şimdi geçen gece ayıptr söylemesi işte hernyse :KK70:
sonra tabi bende çok yorgundum hem iş hem ev hem eş derken :KK70: dedim ki neyse sabah alayım yeaaaaaa :kahve:
sonra yatttımmm; nasıl bir kafa ile yattıysamm gece rüyamda tabutlar ezanlar gördümm yerimden sıçradım kaldırdım eşimiii dedimm kalkkkk ben ölüyommmm :KK70: :KK70:
ne diyosun hayatım yaaaa dedi, oh dedim rüyaymış gittim hemen abdest aldımm. Allahım sen koru :KK70:
Allahhhhhh :KK70::KK70:
Ayub değildir söylemesi ben gece girmeye genelde üşendiğimden sabaha bırakırım.
Mesela şuan D Dilos06 un topiğini cünüp etmiş olabilirim duşa giricem çok üşeniyorum. :KK70::KK70::KK70:
Topik çökerse sebebi belli :rolleyes::KK70::KK70:

Mesajı atan benim sen nasıl çıkardın kız :KK70:

Vallahi yiyip içmedim. Tekim evde sabahtan beri yatak keyfi yapıyorum. Duşa girip sonra atıştırıp dışarı çıkıcam :KK70:
Canım konu benden açıldı depreme gece abdestsiz yakalanmak diye 😂

Kalk kalk bu saate kadar yatak keyfimi yapılır 😂

Allahhhhhh :KK70::KK70:
Ayub değildir söylemesi ben gece girmeye genelde üşendiğimden sabaha bırakırım.
Mesela şuan D Dilos06 un topiğini cünüp etmiş olabilirim duşa giricem çok üşeniyorum. :KK70::KK70::KK70:
Topik çökerse sebebi belli :rolleyes::KK70::KK70:
Kız bende cünüpken evde ki 4 ayaklı çocugumu bile sevemiyomm :KK70: :KK70:
dur annemmm duş alayımdaa temiz temiz koklaşalım diyorum tip tip suratıma bakıyor anlamıyor ki beni :KK70:
hiç bana çekmemiş aynı babası :63:

Kız bende cünüpken evde ki 4 ayaklı çocugumu bile sevemiyomm :KK70: :KK70:
dur annemmm duş alayımdaa temiz temiz koklaşalım diyorum tip tip suratıma bakıyor anlamıyor ki beni :KK70:
hiç bana çekmemiş aynı babası :63:
Ben seviyorum valla sülalem mi rahattır nedir :KK70: :KK70:

X