- 11 Eylül 2024
- 205
- 198
- 18
- Konu Sahibi SaviorAngel1
Sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün sevgilimle birbirimizi tanımlama testi yapıyorduk orda zeki ve eğlenceli vardı sen eğlencelisin dedi bozuldum djskdjdj siz olsanız napardınızEğlenceli, pozitif, güler yüzlü, ortamı ısıtan birisi olmak bence çok iyi. Zeki olmak da önemli elbette. Ama ben ne yapayım zeki olup da yanımda oturup konuşurken beni anlamayan, her şeye mantıksal bakan, zor zamanımda neşelendirmek için çabalamayan arkadaşı ya da sevgiliyi. Hayatı dümdüz yaşamak sıkıcı olur
Ben olsam hiç bozulmam güler geçerim hatta eğlenceli olmak, insanları neşelendirmek hoşuma gider. Beni eğlenceli bulduğu için modum daha çok yükselirdiGeçen gün sevgilimle birbirimizi tanımlama testi yapıyorduk orda zeki ve eğlenceli vardı sen eğlencelisin dedi bozuldum djskdjdj siz olsanız napardınız
Eğlence iyidir:)
zeki oldugunuzu düşünüyor musunuz?Geçen gün sevgilimle birbirimizi tanımlama testi yapıyorduk orda zeki ve eğlenceli vardı sen eğlencelisin dedi bozuldum djskdjdj siz olsanız napardınız
Hajajja yok yok belli etmedim tabiki. Şöyle diyim onun ailesinde de benim ailemde de cogu kisi acayip yüksek yerlerde. Bende zamanında o okulları vs kazanamayınca ister istemez kompleks edindim sanırım ama dediğiniz gibi barışık olmam lazımzeki oldugunuzu düşünüyor musunuz?
egitim durumunuz nedir? mantikli kararlar alir misiniz? kitap okur - siyasetle ilgilenir misiniz vs
adam neden zeki oldugunuzu düşünsün ki?
ben de sevgilimle oynuyorum benzer oyunlari. soru bize gelse kesin bana eglenceli derdi çünkü çok matrak biriyimdir, benimle en basit seyler bile keyifli oluyor - is yerinde angarya is varsa bile insanlar benimle nobet tutmak ister ki girgir samata keyifle gecsin diye. ote yandan sagimi solumu karistiririm, santimetre kilometre kavramim falan yoktur - mecazi matematik terimlerini gercek dunyada düşünemem. 10 m² bana bir sey ifade etmez mesela. sorunlara pratik- basit cozumler bulurum.
ben secsem sevgilimde zeki derdim çünkü anlamadigi sey yok, sorunlara cok mantikli - matematiksel cozumler bulur . ornegin kampta kaldigimizda telefonun isigini tutmaktansa telefonun ışığının üstüne biraz dolu su şişesi koyup lamba gibi aydinlatmasinj saglarevde her soruna milimetrik cozumler bulur.
yani adama zeki demek icin cok done var.
bence böyle bir şeydir. sizde benzer ozellikler yoksa ya da adamin zeki kavramini karşılamiyorsaniz neden zeki desin ki?
zeki dememesi aptal demek degil, gereksiz yere bozulmussunuz. insallah adama belli etmemissinizdir de özgüvensiz oldugunuzi dusunmemistir
Zeki ama asık suratlı mahkeme duvarı gibi bir yüz görmektense eğlenceli birini karşımda görmeyi tercih ederim